Седмичен любовен хороскоп

Какво вещая любовта за тази седмица според зодията?

2020-03-16 15:00:00
Седмичен любовен хороскоп
Снимка: Pexels

Овен

 

От особено значение през тази седмица ще е да намерите правилния баланс в отношенията. Не прекалявайте със срещите, но пък и не демонстрирайте безразличие. Дайте на половинката си достатъчно свобода и предложете помощ, когато се налага. Не поемайте върху себе си повече отговорност, от колкото можете да понесете.

 

Телец

 

Предстоят промени, които искате, но и в известна степен ви плашат. Помислете какво направихте до момента и какво ви остава, направете си личен план. Споделете го с половинката си и преценете дали е еднакво важен за двама ви. Може би приоритетите ви вече доста се разминават и е време да си дадете малко почивка един от друг. Не възприемайте сигналите за мимолетен флирт като покана за стабилна връзка.

 

Близнаци

 

Независимо дали сте във връзка или не, през тази седмица за уреждане на личните отношения е най-добре да следвате интуицията си. Ако вече сте в плен на любовта ще съумеете да изгладите „острите ръбове“ във връзката и да покажете чувствата си в целия им блясък. Ако пък сърцето ви все още не е заето, ще се ориентирате правилно кой от всичките ви обожател/ки е „правилният“ човек.

 

Рак

 

Обстоятелствата ще ви принудят да се замислите за собствените си пропуски и грешки, да погледнете на себе си от друг, по-различен ъгъл. Ще осъзнаете, че не малка част от конфликтите с половинката се дължат на вашето поведение. Първоначално няма да ви е приятно, но ако искате връзката ви да продължи, ще трябва да решите как. Може би първата крачка е да овладеете АЗ-а и да се справите със съмненията, каквито и да са.

 

Лъв

 

По независещи от вас причини ще се виждате по-рядко от обикновено с половинката си през тази седмица. Раздялата ще ви се стори по-дълга, отколкото е всъщност и ще се отрази зле на настроението ви. За виртуалната ви връзка, обаче, няма да има пречки, така че не я прекъсвайте. Ще се окаже удобен начин да изразите чувствата си, да получите взаимност и да се тонизирате. Приемете случващото се като сериозно изпитание, на което трябва да издържите.

 

Дева

 

Ще успеете да съберете мислите си и да анализирате нивото на връзката си, очакванията ви от нея и загадките, които поставя. Ще забележите детайли, които до момента са ви убягвали. Отношенията на моменти ще са сложни, но независимо от всичко ще намерите правилния път към сърцето на половинката си. Повишавайки нивото на разбиране помежду си ще постигнете хармонията, към която се стремите.

 

Везни

 

Връзката ви ще се развива твърде динамично през тази седмица. На моменти може би плашещо динамично. От една страна половинката ще изпълнява желанията ви, включително и това да имате повече свобода, от друга, ще установите, че се натоварвате с допълнителни отговорности, за които не сте си дали сметка. Не бързайте. Помислете още веднъж от какво точно имате нужда и се опитайте да го обсъдите с него/нея. Важните решения ще ви сближат.

 

Скорпион

 

Противоречията ще са повече от обикновено. Парадоксалното е, че причините за противоречия изобщо няма да са свързани лично с вас двамата или с чувствата ви, ще бъдат предизвикани от външни фактори, но това няма да ги направи по-малко яростни. Овладейте се и не търсете „под вола - теле“, ако искате да запазите връзката си. Осъзнайте, че половинката ви не е нито гръмоотвод, нито боксова круша и неговите/нейните проблеми не са по-лесни от вашите.

 

Стрелец

 

Настроението ви ще е променливо, нестабилно и ще сте по-раздразнителни от обикновено. Колкото по-рядко ще виждате с половинката си, толкова по-малка ще е възможността да се скарате. Помислете първо какви са причините за недоволството ви и как можете да се освободите от тях. Най-вероятно ще се окажат свързани с партньорските ви отношения и неформалните интереси. След като установите истината, споделете я с него/нея. Ще ви разбере и ще ви окуражи.

 

Козирог

 

С прекалено много неща ще се наложи да се занимавате през тази седмица и на моменти може да усетите, че силите не ви стигат, че ви обхваща лека апатия. Осигурете си лично време, посветете го на любимите си спортни или интелектуални занимания, които обикновено ви тонизират. Разредете срещите, опитайте се да запазите физическото си и духовно равновесие. Ако все още не сте във връзка, то не очаквайте да полетите на крилете на любовта точно през тази седмица.

 

Водолей

 

Преминаването на Сатурн във вашия знак в края на седмицата ще повиши способността ви за концентрация, но и ще изостри чувството за справедливост. Ще си спомните подробности от разговори с половинката, които преди не са ви правили впечатление. Мисълта, че отношенията ви трябва да се променят, да се усъвършенстват, ще се загнезди дълбоко в съзнанието ви. Идеята е прекрасна, но за да бъде също толкова прекрасна и реализацията й е желателно да я обсъдите с приятел/ката ви и да изработите тактиката си заедно.

 

Риби

 

Въображението ви силно, но сте податливи на влияние. Меркурий през тази седмица ще навлезе във вашия знак и ще се отрази на фантазията, дар-словото, но и на подсъзнанието ви. Не коментирайте личните си отношения с редовите приятели. Ако прецените, че във връзката ви има нещо смущаващо, най-добре е да го обсъдите с половинката си. И да заложите на неговата/нейната трезва мисъл. Ще ви окуражи и избави от съмненията.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия