Седмичен любовен хороскоп 29 април - 5 май

2019-04-30 15:00:00
Седмичен любовен хороскоп 29 април - 5 май
Снимка: Pexels

Овен

 

Кратко пътуване ще бъде съпроводено с романтични емоции. Може да не се получи сериозна връзка, но ще е незабравимо преживяване.

 

Момчетата-спортисти ще постигнат победа в състезание и ще пленят повече от едно женско сърце.

 

Девойките да бъдат внимателни и наблюдателни. Някой ще се опита да злоупотреби с доверието им.

 

Телец

 

Всички спорни въпроси на любовна тема ще намерят отговорите си до сряда.

 

Момичетата трябва да се опитат да покажат воля, комбинирана с разум. Крайно време е да обясните на половинката си, че няма право да ви манипулира и да оказва какъвто и да било натиск върху решенията ви.

 

Момчета, ако искате да направите добро впечатление и да изненадате обекта на чувствата си престанете да се мотаете по разни клубове. Предложете й да посетите заедно театрална постановка или концерт. Ефектът ще е осезателен.

 

Близнаци

 

Истински романтичните преживявания ще се случат едва в края на седмицата. До тогава насочете енергията си към занимания, изискващи въображение.

 

Момчета, ако сте „кривнали“ и сте създали успоредна връзка, постарайте се да заличите следите. Някой ще разкрие тайната ви в един от следващите дни.

 

Момичета, тонусът ви е стабилен. Не приемайте първата покана за среща, която ви отправят. Покажете стил. Ако се налага, променете леко имиджа си, за да изглеждате неустоими.

 

Рак

 

Всичко ще се случва както си го представяте с изключение на романтичните преживявания. По отношение на тях събитията ще варират от раздяла, до любов от пръв поглед. Несподелените чувства или усещането, че се влюбвате в неподходящия човек ще ви подтикне да се затворите в себе си. Преди да го направите имайте пред вид, че това е най-погрешната тактика.

 

Момчетата не бива да демонстрират прекалена разточителност. Ефектът ще е обратен, действията им ще бъдат възприети като проява на високомерие.

 

При новите запознанства момичетата да избягват темата за секса.

 

Лъв

 

След почивните дни е желателно да насочите усилията си към скоростно усвояване на учебния материал, особено ако имате да наваксвате. Ще се наложи да се занимавате доста по-интензивно и с неформалните си предпочитания.

 

Връзка от миналото ще предизвика вълнения в душите на момичетата. Преживяванията ще са едновременно и загадъчни, и занимателни.

 

Момчетата ще са твърде концентрирани в егото си и реакциите им често ще са смущаващи. Ще създадат нови приятелства, свързани с нови интереси.

 

Дева

 

Всички, които се надяват на промени ще ги дочакат. Ще сбъднат желанието си за непознато приключение, за случка която ще помнят цял живот.

 

Момичетата ще са по-активната страна и всяко ново запознанство малко или много ще е обвито в романтика. Може да звучи странно, но в по-благоприятна позиция са онези от тях, които си имат гадже. Връзката ще се стабилизира. Останалите просто ще се забавляват.

 

Момчетата от своя страна ще оставят мечтите на заден план. Те ще са прекалено прагматични, ще направят всичко, което са си намислили, но с повече усилия от обикновено. И да не се учудват, ако приятелките им започнат да ги гледат накриво.

 

Везни

 

Въздържайте се от каквито и да било експерименти през тази седмица, особено такива, продиктувани от приятелите или внушени от популярни реклами. Особено внимавайте с външния си вид, промяната няма да зарадва вас и няма да получи одобрение от околните.

 

Момчета, не идеализирайте половинката си или мацката, която сваляте. Разбирайки, че тя не е това, което очаквате от нея може да изпаднете в дълбока депресия.

 

Момичета, не злоупотребявайте с чара си. Капризите няма да се отразят положително на връзката ви.

 

Скорпион

 

Може да изглежда странно, но запознанствата, осъществени в почивните дни ще са предимно с хора, имащи вашите интереси. С тях ще ви свързва спортът, хобито, музиката, но не и романтиката. Когато сте най-заети, на пук на всичко, мислите ви ще летят на крилете на любовта.

 

Момчетата да си имат едно на ум, че опитвайки се да впечатлят приятелката си с някоя ексцентрична постъпка може да си причинят травма.

 

Пристъпи на мнителност може да обхванат момичетата и да ги подтикнат към шумни разправии. Ще е полезно, ако се сетят на време, че любовта си е любов, но всяко търпение си има граници, включително това на приятеля им.

 

Стрелец

 

Участието ви в някакво публично мероприятие ще ви събере с ваш връстници от други учебни заведения. Настроението ще е приповдигнато и често свързано с романтични сигнали.

 

Момичетата ще са много любвеобилни, но случайните връзки ще са кратки и няма да оправдаят очакванията им.

 

Момчетата ще имат повече късмет. Новите им запознанства ще са необичайни, но и леко обезпокоителни. Ще постигнат успех с много повече усилия от обикновено.

 

Козирог

 

Не си поставяйте твърде амбициозни цели. Със сигурност няма да успеете да ги постигнете самостоятелно, а мисълта, че трябва да търсите помощ няма да ви хареса. От друга страна, не изолирайте половинката си от вашите грижи. Един от начините да проверите силата на чувствата си е да правите нещата заедно.

 

Момичетата ще натрупат полезен опит с приятелките си. Обсъждайки техните любовни проблеми ще намерят отговор на своите мъгляви въпроси.

 

Що се отнася до момчетата, събитията ще са в застой. Много по-вероятно е да прекратят текущата си връзка, отколкото да започнат нова.

 

Водолей

 

Началото на седмицата ще е спокойно. Бурни любовни емоции може да има едва след сряда. И при това няма гаранция, че ще са изцяло положителни.

 

Възможностите за флирт при момичетата ще са ежедневни. Не е лошо да се възползват, но трябва да са много внимателни относно сигналите, които дават, за да не бъдат разбрани погрешно и вместо покана за среща да получат директно обещание за вечна любов.

 

Във връзките на момчетата ще настъпи оживление. Те може да стабилизират текущите отношения или да сложат начало на успоредна любовна история.

 

Риби

 

Подредете графика си през първите един-два дни на седмицата. Правете нещата самостоятелно. Най-вероятно ще изпитате огромно желание да се уедините за известно време и ще се почувствате доста добре, ако го направите.

 

За момичетата е препоръчително да овладеят емоциите. Условията не са подходящи да променят каквото и да било. Следвайте събитията, ще ви подскажат правилната тактика.

 

Момчетата ще осъзнаят част от допуснатите грешки и ще успеят да формулират ясно собствените си романтични желания.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
titia
преди 5 години

moite liubimi hora , golemia i malkia bliznak ,,,,kude li sa v uputvaneto tuk ???


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия