Седмичният ви любовен хороскоп 23 - 29 юли

Какво ви чака тази седмица?

2018-07-24 16:30:00
Седмичният ви любовен хороскоп 23 - 29 юли
Снимка: Pexels

Овен


Любовта не е даденост, а дар, който трябва да бъде заслужен. Любовта не е просто една нервна тръпка в стомаха, когато видите предпочитаната личност. Тя е отношението ви към света в глобален мащаб.


Работете върху себе си. През тази седмица трябва да направите точно това. Не питайте дали ви обичат и истински ли ви обичат, а помислете на какво се дължат съмненията и вътрешните ви страхове. Щом си отговорите на този въпрос ще получите взаимност и тя ще е награда за това, че сте преборили собствения си егоизъм.

 

Телец

 

Не се надявайте на бурни любовни емоции и дълбоки романтични преживявания през тази седмица. Даже напротив, въздържайте се от импулсивни реакции, прекалени претенции и случайни авантюри. Колкото по-малко привличате вниманието, толкова по-добре.


Ще имате възможност да общувате, ще имате и възможност да се запознаете с нови хора. Поне с един от тях ще поискате да се сближите. Ще се получи, ако покажете най-добрите си страни, ако сте умерено активни и заложите на общите интереси. Не се знае колко ще продължат отношенията, но за вас ще е едно добро начало.

 

Близнаци


Изключително магнетични сте през тази седмица и това се отразява положително на самочувствието ви. В стремежа ви да общувате, да флиртувате, да оригиналничите няма нищо лошо, ако все още не сте във връзка. И със сигурност ще имате възможност да стартирате такава.


За обвързаните представители на вашия знак, обаче, е препоръчително да са по-сдържани. Да не стигат до прояви на лъжа и лицемерие, които много бързо ще бъдат разкрити и ще подействат пагубно на връзката. Ако сте си наумили, че трябва да се разделите, то направете го откровено, за да е безболезнено.

 

Рак


Ако имате въпроси, свързани с любовните отношения, то задайте ги на половинката си в началото на седмицата. При това избягвайте проявите на недоверие и мнителност и приемете отговорите в прав текст без да търсите допълнителен смисъл. В противен случай ще започнете да се съмнявате в хармонията на връзката си.


В случай, че все още нямате приятел/ка най-вероятния период, в който бихте могли да попаднете на подходяща личност е в края на седмицата. И то при условие, че сте достатъчно дружелюбни, проявите толерантност към всяко мнение, различно от вашето и не натрапвате егото си. Дори да не вземете инициативата в свои ръце присъствието ви в различни компании ще е достатъчно за начало на лек флирт.

 

Лъв


Слънцето навлиза във вашия знак и присъствието му там ще ви се отрази тонизиращо, ще повиши магнетизма ви. Не оставайте сами, не премълчавайте желанията си. Характерът на отношенията ви сега зависи изцяло от вас, от начинът, по който реагирате. В състояние сте да стабилизирате съществуващата си връзка и трябва да го направите.


Още по-приятен ще е периодът за Лъвовете, които не са във връзка. Любовта ще ви се усмихва буквално от всеки ъгъл. Дали ще я забележите и как ще отвърнете на усмивката решавате вие. С други думи казано: искате любов? Кажете го смело, ще я получите.

 

Дева


В случай, че нещо ви мъчи и не ви е приятно, и имате трудни въпроси, от които ви е страх, то задайте ги на любимия човек още в началото на седмицата. Колкото по-бързо научите правилните отговори, толкова по-добре. Бъдете честни и пред себе си, и пред него/нея. За да затоплите отношенията трябва изясните причините за охлаждането им. Може би той/тя не е това, което сте очаквали? Ако принципите ви се разминават, значи няма смисъл да се измъчвате взаимно.


Необвързаните Деви имат реални шансове да попаднат на подходящия човек. Само трябва да наблюдават и да мислят логично. Рано или късно ще забележат, че някой упорито се стреми да получи одобрението им.

 

Везни


Настроението ви през тази седмица ще е твърде нестабилно и ще изпадате от една крайност в друга. Общувайте повече с членовете на семейството и неформалните приятели, с които можете да споделяте спокойно тревогите си. Във ваша полза е да намалите романтичните срещи, защото усещането за тревога само ще навреди на връзката ви.


За все още „самотните“ Везни препоръката е да са по-често в компания, с която да се забавляват, но да не се забъркват в любовни авантюри и най-вече да не експериментират с „любовни триъгълници“. Последствията ще са драматични.

 

Скорпион


Събитията през тази седмица ще са значителни и ще ги запомните. Всичко, което се случва рано или късно ще се окаже важно. Предстоят промени, които ще се отразят на ежедневието ви в доста дълъг период от време и ще засягат различни сфери, включително любовния ви живот. За Скорпионите, които вече имат приятел/ка предстоят интересни преживявания, свързани с разкриването на някаква тайна.


Всички останали трябва да подредят мислите, да формулират желанията и да следват интуицията си. Каквото поискате, това и ще получите, особено ако сте откровени и добронамерени. И не забравяйте, усмивката е най-ценният ви капитал.

 

Стрелец


Бъдете повече време с половинката си в началото на седмицата и не си насрочвайте романтични срещи в края на седмицата. Периодът за вас, най-общо казано, е разделен на две части, а именно преди и след ретроградността на Меркурий. В дните „преди“ може да сте и по-откровени, но дори забележките ви ще са в рамките на шегата. Докато след навлизането на Меркурий в ретроградно движение откровеността ви на моменти може да преминава в откровено заяждане с непредвидими ефекти.


Не се и опитвайте да създавате нова връзка през втората половина на седмицата. Може да започне бурно, но ще завърши с фиаско.

 

Козирог


С някои малки изключения периодът ще е изпълнен с радостни преживявания и положителни емоции. Няма да са свързани само с приятел/ката ви, а с всички хора, които обичате и на които държите. Наслаждавайте се и мислете за бъдещето. Забелязвайте подробностите. Те ще ви подскажат какво и как трябва да промените, за да повишите увереността в собствените си възможности.


Не насилвайте събитията. Не си насрочвайте срещи в дните, в които нямате настроение за общуване. В такива моменти ще се чувствате много по-добре с любимите занимания и собствените си мисли.

 

Водолей


Ако искате да си спестите куп неприятности през тази седмица е желателно да намалите контактите като цяло. Настроението ви е променливо и сте раздразнителни. А по-лошото е, че независимо какви точно са причините за неприятностите ви, сте склонни да ги търсите извън себе си без да отчитате собственото си участие в цялата ситуация. Има моменти, в които не е важно какво казвате, а тонът с който го казвате, така че бъдете внимателни, когато разговаряте с приятел/ката си. Може би ще е по-лесно да си пишете и то избягвайки темата за емоционалното ви състояние.


Не вярвайте на приятелите, които ви убеждават, че една „нова любов“ ще ви разведри. Ще възвърнете душевното си равновесие когато се справите със собствените си страхове и съмнения.

 

Риби


Не е изключено през тази седмица да сте по-често неспокойни и раздразнителни, отколкото дружелюбни и общителни, макар да няма видими причини за подобни прояви. Може да се случи на всеки, така че не се укорявайте. Преценете от какво имате нужда. Дали от това да се уедините и да се потопите в собствения си мързел или да промените обстановката, да обсъдите с приятел/ката си идея за кратко пътуване с цел промяна на обстановката, че и да я реализирате.


Правете важните неща сутрин. Нали знаете „утрото е по-мъдро от вечерта“. Съобразявайте се с физическите необходимости и финансови възможности и си организирайте някакви малки развлечения, които ще ви помогнат да се справите с меланхолията.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия