Най-токсичната връзка според Зодията! II част

Отношенията с някои хора са фатални

2018-04-07 10:30:00
Най-токсичната връзка според Зодията! II част
Снимка: Pixabay

Всеки, независимо от неговия зодиакален знак, носи някаква токсичност в себе си. И нищо не може да се направи; хората са далеч от съвършенството, 
имат недостатъци и правят грешки често.

 

Понякога срещаме хора, които ни карат да се чувстваме добре и да се развиваме. Има и такива обаче, които изкарват най-лошото от нас и в тяхната компания ние се превръщане в най-лошото, което можем да си представим. Вижте кои са те според астрологията:


Първа част може да видите тук:

 

Везни

 

Везните имат нужда от свобода на мисълта. Те не харесват ограничения и графици, нито твърде амбициозните хора, които следват точно определена програма.

 

Козирогът не е подходяща компания за въздушния знак, защото той не разбира добре неговите стремежи и няма да успее да канализира идеите на Везните. В резултат на това Везните ще блуждаят в пространството.

 

Скорпион

 

Скорпионът копнее да бъде предизвикан, но когато това се случи той разбира, че не харесва последствията, които неговия буен темперамент може да причини.

 

Ето защо Овенът не е подходяща компания за водния знак. Той е твърде предизвикателен, което ще накара Скориопна да извади отровното жило и да раздаде правосъдие, а от това ще страдат всички.

 

Стрелец

 

Стрелците са доверчиви и непринудени, което създава началото на връзката с водния Рак. Но за съжаление тези два знака виждат живота твърде различно - Стрелецът има нужда от някой, който се вдъхновява от неговите идеи и се впуска в приключения без страх.

 

Но за съжаление няма да открие съмишленик в лицето на Рака, а напротив: водният знак непрекъснато ще сломява Стрелеца, който ще се чувства като с отрязани криле.

 

Козирог

 

Скорпионът е твърде контролиращ и не е подходяща компания за Козирога, който ще положи огромни усилия да угоди на своя другар, но те никога няма да бъдат възнаградени.

 

Земният знак е амбициозен и обича да изпълнява задачите си докрай, което ще накара страстния Скорпион да иска повече и повече докато не изтощи напълно горкия Козирог.

 

 

Водолей

 

Водолеят има нужда от свобода и толерантен партньор, който да му показва верния път, но не и да бъде твърде краен. Лъвът обаче е точно такъв - той не дава втори шанс и при най-малката грешка е готов да сложи край на всяко приятелство.

 

Водолеят ще се чувства крайно напрегнат в отношенията с подобен партньор, защото усилията, които полага в желанието си да спечели отново благоволението на Лъва са много изтощителни.

 

Риби

 

Рибите са щедри и обичат да се раздават за другите. Те не хабят сили и средства, а точно от такива хора се нуждае Телецът. Земният знак умее да си гледа интереса и ще се възползва от щедрата природа на Рибите.

 

Освен всичко той непрестанно ще се опитва да ограничи нуждата на водния знак от съпричасност към околните, за да има цялото внимание и грижи на Рибите само за себе си.

 

Снимка: Pixabay

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 6 години

До papugai: i az imam nepriatni vpe4atlenia ot telci .

papugai
преди 6 години

за тва избягвам телетата хохохох


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия