Тест: Каква е вашата слабост в любовта?

Може дори да не предполагате

2018-03-20 16:30:00
Тест: Каква е вашата слабост в любовта?
Снимка: Pixabay

Всеки има силни и слаби страни в любовта, а грешките ни учат на добри уроци. Вижте на какво още трябва да се научите вие, като погледнете картинката и след това прочетете значението на първото, което сте видели на нея:

 

 

1. Майката и детето

 

Ако сте видели първо майката и детето, това означава, че семейството за вас е приоритет. Въпреки че модерният свят не държи така на семейните ценности, за вас това изглежда глупаво.

 

Вие разчитате най-много на своите роднини и държите отношенията с тях да бъдат много близки и силни – никакви конфликти не могат да ви разделят.

 

Но имайте предвид, че поставянето на вашите родители на пиедестал може да породи напрежение в отношенията с партньора, защото пренебрегвайки неговото мнение, вие обричате връзката си на провал. 

 

2. Мъжкото лице

 

Ако сте видели първо мъжкото лице, което е на дървото, значи вие сте човек, който обича да наблюдава социалните взаимоотношения от разстояние.

 

Независимо дали става дума за срамежливост или страх от отхвърляне, хората около вас полагат твърде много усилия, за да могат да разговарят свободно с вас, което ги отблъсква.

 

За да имате успешна романтична връзка, трябва да сте готови да се разкриете. Доверявайте се и опитайте да пренебрегнете страха, защото иначе няма да намерите щастие.

 

3. Фигурата, която откъсва плод

 

Ако сте видели човекът, който откъсва плод от дърво, вероятно вие имате силна амбиция за кариера. Още от детските години вие сте знаели какво искате да работите, за да постигнете успех.

 

Хората може да смятат, че постигате всичко с лекота, но всъщност това е плод на много упорита работа – вие давате всичко, за да постигнете целта си.

 

Имайте предвид обаче, че това ще се отрази на любовните отношения. Една връзка има нужда от време и внимание и партньорът ви трудно ще приеме да бъде поставян винаги на втори план.

 

4. Птиците

 

Ако сте забелязали първо птиците, вероятно вие често витаете в облаците. Роден мечтател, вие просто мислите за хубавото бъдеще и се борите за общото благо, но пропускате важни отговорности.

 

Чудесно е да мечтаете, но за да не си създавате грижи ви е нужна по-трезва преценка за ежедневните нужди.

 

Не бива да се разочаровате така силно от суровия свят, опитайте да приемете както него, така и партньора си такива, каквито са. 

 

5. Лицето в морето

 

Спокойното лице в морето означава, че вие сте човек, който винаги гледа две стъпки напред. За вас реда е много важен и вие се борите с неуредиците и хаоса с всички възможни сили.

 

Всичко това е чудесно, защото животът има нужда от планове и организация, но в любовта нещата трудно се предвиждат.

 

Опитайте се да устоите на желанието да контролирате всичко, защото това може много да нарани партньора ви. Любовта не подлежи на контрол и ако искате да устои на изпитанията на времето, примирете се с това.

 

Снимка: Pixabay

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия