3 неща, които развалят връзката

Вижте кои са те

2017-08-04 18:30:00
3 неща, които развалят връзката
Снимка: Instagram

Всяка една връзка в определен период претърпява кризи. Отношенията леко започват да охладняват, а ежедневието я покрива в своята безцветна завивка.

 

Защо обаче се стига дотам? Защото точно този момент е непознат, защото сериозната връзка до някоя степен плаши и започва да поражда въпроси от сорта – правилно ли е, трябваше ли, ами свободата?

 

Да, това са съвсем естествени неща, но разбира се трябва да си отговорим на тези въпроси преди да задълбочаваме отношенията си с половинката.

 

И освен това да знаем за 3-те неща, които водят до разпадането на връзката:

 

1. Задушаващата ревност


Ревността е сладка до една степен, премине ли я тя става задушаваща. Когато човек я усети малко по малко се отдръпва. Няма нищо неестествено, това е чувство за самосъхранение, което е обичайно за всяко живо същество. Свободата трябва да е основното нещо, което да управлява една връзка. Ревността е способна да убие и чувството за свобода и самата връзка.

 

2. Непрекъснатите скандали и недоволство


Тези две неща определено са способни да погубят отношенията между двама души. Все пак в една връзка е нормално и двамата да поддържат комфорт и въобще всичко, което ги кара да се чувстват добре и сплотени. Недоволството е знак, че не бихте поели инициативата да направите дадено нещо и хвърляте всичко на плещите на другия. Това води до скандали, които не са благоприятни за отношенията.

 

3. Сърденето


Осъзнайте се, не сте в детската градина, за да го правите. Сега е нормално следното – има проблем, говори се за него и се разрешава. Няма кой да наказвате с цупене освен себе си. Това не би довело да разбиране, а по-скоро до раздразнение. 

Автор:

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия