Как да оправим отношенията с половинката си?

Няколко съвета, ако отношенията ви са в криза

2017-07-17 18:00:00
Как да оправим отношенията с половинката си?
Снимка: Instagram

Имате проблеми с половинката, карате се за щяло и нещяло, комуникацията е сведена до минимум. Това е знак, че има проблем някъде там във веригата, която образува отношенията между двама души. А отговорът на въпроса къде е проблема се крие в предното изречение. Когато няма нормална комуникация между двама души, всичко останало отива по дяволите. Все пак малко хора притежават специфичното умение да четат мисли.

 

Единия вариант да изгладим отношенията е да поговорим на четири очи с половинката, но разбира се преди това трябва да създадем приятна обстановка, която да предразполага искрен и добронамерен разговор. В противен случай от такъв, той ще се превърне в скандал, който би могъл да влоши нещата още повече.

 

Каква би могла да бъде перфектната обстановка? Защо не отидете на някое спокойно местенце, на което да бъдете само вие двамата. Край река, езеро или вашето любимо място, на което винаги сте себе си. Обстановката ще помогне да се изгладят нередностите, като предразположи към това те да бъдат обсъдени. Освен това далеч от градския шум, човек се успокоява и започва да мисли трезво.

 

Защо не отидете на разходка в планината или на някоя еко пътека? Това е най-добрия момент. По време на разходката ще си помагате взаимно и това ще ви сплоти и ще подобри комуникацията помежду ви. И не забравяйте – всяка пейка е възможност за откровен разговор.

 

А ето го и морето не на последно място. То успокоява до краен предел, особено ако сте на самотен плаж. Шума на вълните кара човек да бъде себе си, а това помага за прекрасен разговор, след който и двамата ще се чувствате отпочинали, а проблемите относно отношенията ви ще бъдат ответи неусетно от морския бриз.

Автор:

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия