Плюсове и минуси от гадже - колега

Един клас, едно работно място...

2017-06-15 13:53:00
Плюсове и минуси от гадже - колега
Снимка: Instagram

С половинката делите едно и също работно място или клас ? Да това е нож с две остриета. Би могло да се чувстване пълноценни и щастливи, че с този човек сте заедно по време на стресови ситуации и трудни моменти, но е възможно и да имате нужда от време, в което той не е наоколо.

 

Това зависи от стабилността на връзката и същността на партньорите. На работното място би трябвало да сме съсредоточени и да мислим за работата, която трябва да се свърши, но много често, когато половинката е наоколо, мислим предимно за нея.

 

Това е съвсем естествено, но в повечето от случаите не е от полза за работодателя. В такива ситуации трябва да се намери решение, в което работното място на двамата да не бъде едно и също.

 

Има и друг момент, в който партньорите се разбират перфектно на работното място и не пречат един на друг. Те по-скоро си помагат и се подкрепят. Възможно е да се чувстват по-сигурни, когато усещат, че някой близък е наоколо.

 

В този случай общото работно място е напълно приемливо и защо не препоръчително. Когато мъжът и жената се допълват на работното място, тогава настъпва синхрон, който подпомага значително за добре свършената работа.

 

В случай обаче, че един от двамата заема по-висока позиция ситуацията не е особено розова, ако са сложни и властни. И двамата ще искат да вземат нещата в свои ръце, но привилегия ще има само един. Това би могло да породи скандал и неприятни ситуации на работното място.

Автор:

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия