5 идеи за блестящ празничен маникюр

Как да изберем дизайн за Коледа

2017-12-06 16:30:00
5 идеи за блестящ празничен маникюр
Снимка: Instagram

Най-прекрасното време от годината най-накрая е тук. Преди да се впуснем в дълги дни на празнуване, срещи с приятели и уютни вечери, винаги си задаваме въпроси за красотата.

 

В крайна сметка, това са моментите, в които имаме възможност без грам свян и притеснение да изберем най-блестящите брокати и ако може... да се поръсим изцяло с тях.


И ако в останалите дни ни се струва кич, то сега е точно на място!


За целта, събрахме за вас на едно място топ 6 на най-дръзките и възможно най-коледни маникюр идеи.

 

Публикация, споделена от NAILS by MEI (@nailsbymei) на


1. Перли под ноктите

 

Тази тенденция в първия момент ни се стори като леко мъчение, защото никой не би искал да се пъха каквото и да е в долната част на ноктите. Обаче на второ четене ни хареса супер много, защото идеално пасва на празничния дух на почивните дни и освен това включва класическите перли.

 


2. Gucci, baby!

 

Добре, във всеки един друг период на годината да си направиш маникюр с брандиране на някоя от големите модни къщи е меко казано несериозно. Обаче точно сега можем да оправдаем и най-кичозното си желание, защото по време на празници всичко е позволено. Дори с камъчета и инкрустации.

 

 

3. Златни пръсти

 

Металните елементи са изключително актуални и модната индустрия ги поставя буквално върху всичко. Защо да не използваме тенденцията и да не я вплетем в секси маникюр? Използвайте свободата и заложете на златни частици в ноктите.

 

 

4. Пирамиди, фараони, камъни

 

Пирамидите от камъни са добър вариант да пренесем блестящите теми на празника и по пръстите ни. Можете да постигнете този ефект с инкрустиране, а ако развихрите въображението, можете да създадете всякакви форми.

 

 

5. Хамелеон

 

Маникюрът за празниците определено е по-смел и интересен от ежедневния. По този повод винаги можем да използваме класическото златно, за да създадем ефект на хамелеон. Преливането на цветове на различна светлина е ефектно и много красиво.

 

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия