5 правила на спрей тена

Какво е важно да знаем?

2017-06-02 14:40:00
5 правила на спрей тена
Снимка: Instagram

Ако до този момент не сте били запознати със спрей тена, време ви е.

 

Това е алтернативният заместител на солариумите и слънчевите бани, който за няколко минути прави кожата ви с приятен бронзов загар без да се налага да се излагате на вредни лъчи.


Макар повечето митове да са свързани с оранжеви тела и петна, в действителност съвременното прилагане на процедурата изключва подобни странични ефекти.


Как да се грижим, какво да очакваме и как да задържим ефекта от спрей тена – вижте сами.


1. Отидете без фон дьо тен


Махнете целия грим, който имате и отидете на процедурата със съвсем чисто лице и тяло. Това важи за парфюмите, дезодорантите и всички лосиони за тяло.


2. Трябва да ви питат колко тъмен тен искате


Това е шансът ви да обясните точно какво искате. Може да покажете снимка на звезда, на която ви харесва тенът, за да добият представа какъв тон трябва да се нанесе.


3. Затворете очи и си поемете дъх


Когато влезете в помещението за нанасяне на спрей тен, ръчното нанасяне започва от лицето. Човекът, който ще изпълнява процедурата, ще впръска продукта със специален пистолет и ще започне от лицето. Съветваме ви да затворите очи и да затаите дъх. Ще усетите студената струя и ще се разхладите.


4. Следвайте инструкциите


Нанасянето ще стане малко под нареждане как да застанете, но най-добре изпълнете всички препоръки възможно най-стриктно. За да е прецизно нанасянето, трябва да се внимава около свивките на ръцете и краката.


5. Къпете се след 6 до 8 часа


След като преминете през процедурата на спрей тен, най-добре не се къпете между 6 и 8 часа. В противен случай рискувате да отмиете голяма част от продукта, а това ще значи, че сте загубили време и средства на вятъра.

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия