Как да направим миглите по-дълги?

Топ 3 на съветите, които работят

2017-04-28 15:00:00
Как да направим миглите по-дълги?
Снимка: Instagram

Искате ли да имате дълги и красиви мигли? Кой не би искал. За да внесем драматични дължини и гъстота в погледа обикновено използваме спирала за мигли или изкуствени такива.

 

Истината е, че за да се радваме на страхотен и естествен вид, най-добре да се обърнем към природата и нейните дарове.

 

Представяме ви домашни рецепти от естествени съставки, с които да направите миглите по-дълги и гъсти.

 

Премахвайте грима в края на деня


Гримът запушва кожата около очите, която е изключително тънка. Спиралата за мигли не само, че тежи на косъмчетата, но и пречи на техния растеж. Задължително премахвайте всякакви продукти преди да заспите, защото по този начин давате почивка на миглите. Бъдете нежни, не търкайте много, защото е възможно да предизвикате падане на косъмчетата.

 

1. Маслиново масло


Нанесете маслиново масло директно върху вашите мигли. По този начин ще успеете да подсилите растежа, а косъмчетата ще станат дълги и много здрави.

 

2. Вазелин


Обикновеният вазелин може да направи чудеса с вашите мигли. Единственото, което трябва да направите, е да го нанесете равномерно върху миглите. Това ще помогне на растежа и ще направи косъмчетата по-здрави.

 

3. Зелен чай


Поставете листа от зелен чай в топла вода и след това измийте с нея миглите. Това помага здравото израстване на косъмчетата и ги прави дълги, плътни и силни.

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия