Модните гафове на звездите от Кан 2017

Звездите, които сбъркаха с роклите

2017-05-18 17:00:00
Модните гафове на звездите от Кан 2017
Снимка: Reuters

Червеният килим винаги е бил мястото, на което всички звезди се опитват да представят най-доброто от себе си.

 

Избират само водещи модни къщи, дизайнери и тенденции, подбират аксесоарите и внимават за грима.

 

Както подобава, огромни екипи от професионалисти се занимават дълго време, за да нацелят правилната комбинация между различните компоненти.

 

Разбира се, тази задача не е особено лесна и не винаги е особено успешна.

 

Представяме ви звездите, които не успяха да се справят тази година.

 

Сюзън Сарандън


Американската актриса, превърнала се в кино легенда, се появи в дълга зелена рокля на Alberta Ferretti. Това, което прави най-силно впечатление обаче е фактът, че е с твърде дълбоко деколте, което като че натрапва гърдите на актрисата, поставяйки твърде силен акцент върху тях. Сарандън със сигурност има много по-голям талант, с който да изпъкне.

 

 

Емили Ратайковски


Моделът, която стана известна с това, че обича да се съблича по всякакви възможни поводи, а понякога дори и без повод. Останала вярна на себе си, Емили Ратайковски се появи в дълга рокля с дълбока цепка, плътно прилепнала по тялото и не прикрива нищо от формите ѝ. Роклята е дело на Twinset и е създадено специално за модела.

 

 

Джесика Частейн


Носителката на „Златен глобус“ се появи на червения килим с рокля на Alexander McQueen, която е красива, но не подчертава тялото на актрисата.

Моделът на силуета е изключително къс и не особено добре подбран.

 

 

Джулиан Мур


Знаменитата актриса винаги изглежда зашеметяващо и с перфектно подбран силует, но, както с всяко нещо, и това правило си има изключение. По време на Кан 2017 Джулиан Мур се появи в червена рокля на Givenchy Couture, която като че се сливаше с косата ѝ. Перата и твърде голямото изобилие на пайети и бродерии стоят твърде тежко на иначе нежната красавица.

 

 

Робин Райт


Актрисата се появи в малка черна рокля на Saint Laurent със златни акценти по нея. Това, което прави впечатление е, че моделът е една идея твърде семпъл и Робин Райт се губи в него. Може би нещо по-смело би било по-добра идея.

 

 

Снимка: Reuters

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия