Момиче създаде рокля като пица

Вижте как изглежда изделието

2017-05-17 16:30:00
Момиче създаде рокля като пица
Снимка: Instagram

Американската дизайнерка Оливия Меърс изуми със своята креативност и любов към пицата, като направи рокля под формата на италианското изделие. Ако обичате храната не по-малко от модата, това е вашият тоалет. Роклята е покрита с пеперони, маслини, нарязани чушки и гъби и очевидно е била плод на любовта на Меърс към пицата. И разбира се, кралица, облечена в такава елегантна и „апетитна” рокля, заслужава подходящ трон...а защо не направен от кутии за пица?

 

Мears създава роклята, за да участва в конкурса „Piece of the pie”. Тогава изниква въпросът как да превърне подобна храна в нещо красиво, елегантно и впечетляващо. Така се ражда и креативната идея, която не престава да крещи „Изяж ме!”.

 

 

Не е изненада, че хората не просто харесват, а обичат тази рокля. Някои бъдещи булки дори смятат, че това ще е облеклото, с което ще бъдат на един от най-специалните моменти в живота си. „Намерих моята сватбена рокля!”, споделя почитателка на „вкусното” изкуство.

 

Но това не е първата й рокля, вдъхновена от храна. През ноември дизайнерката прави своя собствена версия на емблематичната рокля на Бел от „Красавицата и звяра”, като и предава пикантен мексикански привкус.

 

Изкуството на Оливия Меърс е доказателство, че няма правилно или грешно, невъзможно или възможно. Когато са вложени креативност и настроение, когато са съчетани интересни компоненти, които иначе нямат нищо общо помежду си, хората дават своята положителна оценка, а защо не и своята любов.

 

 

Публикация, споделена от Olivia Mears, the Taco Belle (@avantgeek) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Автор:

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия