Луната на ловеца носи драстични промени за 4 зодии

Вижте кои са те

2024-10-17 18:00:00
Луната на ловеца носи драстични промени за 4 зодии
Снимка: iStock/Zeferli

На 17-и октомври има пълнолуние в знака на Овен. Събитието се нарича още Луната на ловеца. Това е и най-голямата суперлуна за 2024 г. Не е изненада, че това пълнолуние носи големи, драстични промени, кара ни да действаме смело. Ще има трансформации в кариерата, връзките, в усещането ни за себе си. Ето кои зодии ще са най-повлияни, според "The Everygirl".

 


Овен

 

Очевидно е - пълнолунието е в техния знак и е нормално да бъдат най-силно повлияни от него. Фокусът и влиянието са най-вече върху идентичността им, върху усещането им относно това кои са, върху характера им. Може сега да усетят нужда да променят своята кариера, професионалния си път. Може да изследват сексуалната си идентичност или начина, по който се свързват и сближават с другите. Или пък да променят стила си. Нека не се страхуват от тези мини кризи. Сега ще имат повече кураж - истински, неподправен. Да му се отдадат, да премахнат несигурностите и съмненията в себе си. Да прегърнат новооткритата си увереност и да покажат на света новата си същност.

 

Рак

 

Като кардинални водни знаци, те са лидери по природа, но и са доста емоционални, чувствителни. По време на пълнолунието напълно влизат в тази своя роля - повече от всякога! И предприемат следвщата крачка в кариерата си. Може да получат повишение, увеличение на заплатата, да се захванат с по-значима работа. Очаква ги напредък в професионалния живот. Трябва да се отдадат на лидерската си природа и да влязат в роля на шеф. Нека анализират ситуацията, да си запишат мислите си в дневник, да поговорят с колега или ментор относно промените. Сега са окуражени да излязат от зоната си на комфорт.

 

Везни

 

Везните са късметлии по време на Луната на ловеца. Ще чувстват и усещат любов сега. Да помислят - нуждаят ли се от това да поставят някакви граници в отношенията с колега, който ги натоварва и е прекалено властен? Сега е времето. Някои Везни пък може сега да определят какви точно са отношенията им с човека, с когото се виждат от известно време. Периодът е подходящ за големи промени във връзките и отношенията. Сега тези зодии стават по-уверени в себе си и са окуражени да действат смело. Да си вземат това, което им принадлежи. Ако близък човек се отнася зле с тях, да не анализират прекалено много, а да решат как да продължат напред с тези отношения. Да не забравят, че самите те са най-важни сега. И трябва да обърнат внимание на чувствата си.

 

Козирог

 

По природа тези зодии са решителни, стабилни и непоклатими. Пълнолунието в Овен носи в живота им наистина големи и драстични промени и това ги изненадва. Сега Козирозите ще трябва да се научат как да станат по-гъвкави, адаптивни. Трансформациите може да засегнат местожителството им, дома им и т.н. Все пак, може да не е нещо чак толкова плашещо - просто да купят нови мебели, да трябва да направят някакъв ремонт. Но може и да сменят държавата, града или съквартирантите. Да забележат и анализират как тези промени влияят на усещането им за себе си. Наистина това сега е съдбовен момент за тях, животът им се преобръща, но пък ще получат повече яснота за много неща. Може след пълнолунието те да са съвсем различни хора.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия