За тези зодии се смята, че са опасни. Трябва да внимавате с тях. Избухват, могат лесно да ви наранят, винаги отмъщават, агресивни са и не търпят да губят. Те са решителни, действат импулсивно и са способни да ви навредят. Вижте кои са, според "Times Of India".

 


Овен

 

Инатите на зодиака. Овните са познати с това, че като огнени зодии са много избухливи, понякога арогантни, обиждат, заяждат се. Пламенни са, решителни, не търпят някой да се подиграва с тях, обиждат се на съвсем дребни неща. Приключенци са, импулсивни, действат без да мислят и така могат да ви въвлекат в неприятности. Поемат рискове, без да мислят за опасностите.

 

Скорпион

 

Тези зодии са изключително страстни, напрегнати, мистериозни, потайни. Много малко хора ги познават истински и никой не знае какво точно се върти в главата им и какво планират. Могат жестоко да ви изненадат с някои свои идеи, решения, с разкрития за себе си. Скорпионите не понасят предателства, подигравки, обиди и задължително ще отмъстят. Те могат да таят злоба с години.

 

Козирог

 

Земните Козирози са амбициозни, работливи, практички и решителни зодии. Никой не може да ги спре, щом си поставят дадена цел. За тях постигането на целите и мечтите е най-важно и ще направят всичко за това, дори да става дума за нещо нередно, неморално, нещо, което наранява. За тях целта оправдава средствата, ще постигнат това, което са наумили, независимо какво им коства.

 

Близнаци

 

Близнаците са весели и забавни зодии, общителни, но и неслучайно се казва, че имат 2 лица. Те могат да се адаптират към всяка ситуация, нагаждат се спрямо компанията и случая, очароват ви, но всъщност са като едни дяволчета. Изобщо не се знае какво е истинското им мнеие, дали не ви изслушват само за да разберат клюките, дали биха били до вас. Те създават хаос, на тях не може да се разчита, постоянно си менят мнението и не са отговорни.

Автор: Ивета Иванова