Двойки зодии, които се мразят

Няма как да станат приятели или партньори

2024-09-26 18:00:00
Двойки зодии, които се мразят
Снимка: iStock/AntonioGuillem

Има някои хора, които не само, че не се разбират и не се харесват, а направо не се понасят и се мразят едни други. Те никога не биха приели другия, виждат всичко по различен начин, дразнят се едни на други. Вижте кои зодии се мразят едни други, според "ZeeNews".

 


Рак и Стрелец

 

Раците са много чувствителни, раними, крехки и емоционални зодии. Те се нуждаят от топлина, обич и много подкрепа, утеха, помощ. Стрелците са напълно противоположни - те са забавни, шегаджии, приключенци. Независими са, мразят драмите, не се трогват лесно, за тях чувствата и емоциите не са на първо място. Това създава много напрежение в отношенията между тези зодии.

 


Близнаци и Скорпион

 

Скорпионите са водни зодии, които са изключително страстни, понякога напрегнати, доста чувствителни, инати са, мразят повърхностните разговори и отношения, държат на смисленото и дълбокото. Близнаците пък са весели, безгрижни, понякога безотговорни, не мислят много преди да говорят и действат, не се задържат дълго на едно място. Техните думи и постъпки нараняват Скорпионите. Освен това, Близнаците са доста приказливи и разкриват тайни, а това дразни Скорпионите.

 

Телец и Водолей

 

Телците са земни зодии, които са много сериозни, държат на стабилността в живота, отговорни са, на тях може да се разчита, държат на думата си и търсят приятели/партньор със същите качества. Водолеите пък копнеят за свобода, независими са, често пътуват или се отдават на някакви каузи, проекти и забравят за отношенията си с близките хора. Това много наранява Телците и изобщо не им допада. Между двете зодии има доста конфликти, изключително различни са.

 

Овен и Козирог

 

Козирозите също са земни зодии, които са доста сериозни и отговорни. Те са практични, служат си с логиката, мислят рационално, държат на традициите и на отговорностите. Овните пък са пълна противоположност - действат импулсивно, не правят планове, невинаги може да разчитате на тях. Понякога избухват, после съжаляват за думите и действията си, но просто не могат да се променят. Това създава голямо напрежение в отношенията и много сблъсъци. Тези зодии не се понасят.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия