3 зодии, които са обсебени от ТВ предавания и сериали

Ето кои са те

2024-09-12 18:00:00
3 зодии, които са обсебени от ТВ предавания и сериали
Снимка: iStock/vladans

Много хора обичат вечер да гледат ТВ предавания и сериали, и да релаксират на дивана, особено през по-студените месеци на годината. Но има някои, които направо се обсебват от това. Постоянно мислят за предаванията и сериалите, които им харесват, нямат търпение да свършат работа и училище, за да могат да ги гледат, често ги обсъждат и са погълнати от тях. Вижте кои са, според "Times Of India".

 


Риби

 

Не е изненада, че са в списъка. Те са зодиите с най-богато въображение, мечтатели, често живеят в един свят на фантазиите и мечтите. Обичат да бягат от реалността, да си фантазират, измислят сцерании. Управлявани са от Нептун - планетата на мечтите и илюзиите. Много са креативни и са привлечени от приказките, разказването на истории и т.н. Затова им харесва да гледат предавания и сериали с различни сюжети, да се откъснат от реалността, да се потопят в един друг свят, да се отдадат на романтика, приключения и т.н. чрез героите и това, което им се случва. Рибите стават емоционални, когато гледат любимите си сериали и шоута, чувстват се привързани към определени персонажи. За тях гледането на ТВ не е пасивно действие, а емоционално пътешествие. Потапят се в сюжета и живеят чрез героите, пристрастяват се. Харесват им романтиката, драмата, фентъзито.

 

Рак

 

Други водни зодии, които са доста чувствителни и емоционални. Не е странно, че гледането на ТВ сериали и предавания ги привлича, разчувства, трогва и затова се пристрастяват към тези неща. Раците са домошари, обичат да стоят вкъщи и да релаксират през телевизора с нещо вкусно. Това им доставя най-голямото удоволствие. Те копнеят за комфорт и са носталгични. Да са в дома си и да гледат стари епизоди е рай за тях. Тези зодии търсят утеха и емоционална връзка чрез любимите си ТВ предавания и сериали. Обсебват се от неща, които показват семейни драми, романтични отношения, трогателни истории; излъчване на неща, които навяват носталгия и им напомнят за детството, домашния уют. Разбират перфектно радостите и страданията на героите, съчувстват им, усещат се свързани с тях. Смятат ги за приятели или дори роднини. Харесва им да гледат едно нещо няколко пъти, обичат познатото.

 

Телец

 

Тези зодии също са домошари, така че много обичат да стоят пред телевизора и да релаксират чрез гледане на различни предавания и сериали. Те ценят комфорта, рутината, стабилността, удоволствията. Затова им е хубаво да са в дома си, да са на сигурно място, защитени, да се отдадат на навиците и хобитата си - да гледат нещо интересно с вкусна храна. Управлявани са от Венера, планетата на любовта и красотата. Затова им харесва да гледат предавания и сериали, в които се показват красиви пейзажи, луксозни домове, впечатляващ интериор, изкуство, истинска любов. Стават запленени от някои ТВ шоута и сериали, защото това за тях е изход от стресиращото ежедневие, успокоява ги и ги потапя в една по-красива реалност. Така си почиват най-добре. Обожават да гледат сериали с интересни сюжети, да виждат как силните характери се развиват, как преодоляват предизвикателства.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия