Сезонът на Девата - какво да очакват зодиите?

Прогноза за периода

2024-08-27 18:00:00
Сезонът на Девата - какво да очакват зодиите?
Снимка: iStock/sutthirat sutthisumdang

Сезонът на Девата е тук! Той започна на 23-и август и продължава до 22-и септември. Радваме се на последни топли дни и ваканции, но все пак изпращаме лятото, завръщаме се към училище, работа, обичайния си график. През периода няма да търсим тръпка, любов, да купонясваме по цяла нощ. Ставаме по-практични и се отдаваме на работата. Земните знаци Телец, Дева и Козирог са в свои води сега и цъфтят. Променливите зодии Близнаци, Стрелец и Риби ще имат допълнителни задължения и работа. Сега учим много нови неща. Ето какво да очаква всяка зодия, според американския "Cosmopolitan".

 


Овен

 

Мивката им е пълна с чинии, имат хиляди непрочетени съобщения и имейли, около тях е хаос. Трябва през следващите седмици да се стегнат и да се справят с всичко това, да оправят бъркотията. Ако сега са неподредени, по-мързеливи и водят нездравословен начин на живот, неприятните симптоми се засилват. Непродуктивността няма да им донесе нищо добро. Вместо да се оплакват, инатят или да игнорират хаоса, Овните трябва да държат сметка на себе си. Захванат ли се за работа и изпълнят ли задачите си, изведнъж ще станат много по-щастливи-

 

Телец

 

Да си отделят време, в което да се свържат със себе си. Да анализират себе си. Да помислят кои са всъщност, как се държат, кое ги кара да чувстват радост. И как могат да станат човека, който искат да бъдат. Лесно е - трябва да бъдат искрени, верни на себе си. Да казват каквото искат да кажат, да изразят чувствата си, да се разкрият пред другите. Така ще създадат магия около себе си в сезона на Девата. Хората много ще искат да чуват какво имат да кажат Телците. Ще искат Телците да им покажат любовта си, тези зодии също ще получат любов от околните. Стават популярни, намират любовта и си изкарват страхотно през периода.

 

Близнаци

 

Животът вкъщи става доста зает. Може да слагат нова украса, нови мебели, да променят подредбата вкъщи, да се нанесат в ново жилище, да се занимават със семейни проблеми и въпроси. Близнаците са напълно ориентирани към дома и семейството сега. Трябва всичко в тези сфери да се развива по-гладко и те могат да направят това. Ако не им харесва как изглежда стаята им, нека сложат нови мебели, предмети, украса, да разместят нещата. Ако не се разбират със съквартиранта, да направят план как да общуват по-ефективно с него, как да си съдействат с него, да намерят компромиса. Близнаците имат тези проблеми отдавна, но сега усещат още повече действието им, така че трябва да се справят с тях.

 

Рак

 

През сезона на Девата те ще трябва да учат нещо ново всеки ден. Нека станат ученици в училището живот. Да бъдат по-любопитни, да задават въпроси, да ходят на нови места, да опитват нови неща. Да напуснат зоната си на комфорт не е лесно за тях, но през този период ще им е по-лесно да го направят. Чрез хората, които срещат сега и разговорите, които водят, Раците ще научат много неща за света около себе си. Прекарват много време със стари и нови приятели, забавляват се доста, създават страхотни спомени.

 

Лъв

 

Има напрежение във финансовата сфера при тях, но през сезона на Девите то леко спада и нещата се завръщат към нормалното. Нека надникнат в банковата си сметка, да помислят кои от многото им разходи не си струват, за кои неща не е нужно да дават толкова пари. Ако излишно са се абонирали за определени канали, програми и т.н., сега да прекратят това. Да не харчат много пари по заведения. Сезонът на Девата им подсказва, че харчат прекалено много и ги съветва да пестят повече. Трябва да са по-отговорни.

 

Дева

 

Сега е техният сезон и те са в свои води. Светът е техен, под светлините на прожекторите са, център на внимание са. Периодът подсказва, че една глава от техния живот се затваря и приключва. Започва нова. Да помислят кои искат да бъдат. Какви връзки искат да имат с околните. Да помислят и относно това какъв отпечатък искат да оставят върху света. Нека работят здраво през този месец. Целите, които си поставят, решенията, които вземат, постигнатото сега - всичко това ще има дълготраен ефект върху живота им.

 

Везни

 

Има много неща, които искат да свършат сега, но някак не успяват да направят нищо от тях. Не е проблемът, че са заети с много нови неща и имат много задължения. По-скоро в живота им има остатъци от миналото, с които просто трябва да се справят. Всичко е една бъркотия. Трябва да изчистят около себе си - и буквално, и преносно! Бивши гаджета, стари работи, проекти, предишни приятели сега отново са появяват в живота им. Везните трябва да определят кое трябва да остане и кое да си отиде. Тези зодии трябва да продължат напред. Така ще влязат в собствения си сезон без излишен багаж.

 

Скорпион

 

Сезонът на Девата е един от най-социалните периоди от годината за Скорпионите. Да очакват да прекарват много време с компанията, приятели и познати през периода. Освен това, сега те създават нови приятелства. Тези зодии много дълго и внимателно подбират кои хора да допуснат до себе си и да им станат близки. Но сега в живота им се появяват няколко нови човека, които перфектно им пасват и са чудесни приятели. Сега не трябва дълго да остават сами. Ще имат прогрес, ако работят с другите и ще се забавляват много, ако си сътрудничат.

 

Стрелец

 

Всички погледи са вперени в тях! Сезонът на Девата е много важен период за тяхната кариера. Сега стигат до връхната точка на някакъв цикъл, свързан с кариерата им, статуса им или репутацията им. Трябва да изпипат и завършат големите проекти, да работят наистина здраво и усърдно, да дадат най-доброто от себе си, за да доставят перфектния продукт. Колкото по-добре се справят, толкова повече награди и признания ще получават. Но провалите и грешките също ще се забелязват веднага и може да им попречат.

 

Козирог

 

Да се насладят на пътешествието през сезона на Девата. Да опитат нещо ново. Да отидатна далечно място. Периодът сега е посветен на разширяване на хоризонтите, на ума, на придобиване на нови възгледи. Ако имат възможност да пътуват, задължително да го направят. Може и да се запишат на нов курс, да си намерят ново хоби. Всеки ден може да се превърне в запомнящо се преживяване сега. Така в края на сезона ще са завършени и още по-интелигентни личности.

 

Водолей

 

Сезонът на Девата винаги е сложен за тях. Има някои неща, които са написани с дребен шрифт, но те трябва да забележат. Може да става дума буквално за ситни шрифтове в договори, които подписват. Да четат всичко внимателно. А може и да е в преносния смисъл - да трябва да четат между редовете, да разгадават поведението на хората и някои определени фрази, да се доверят на интуицията си. Ще е добре за Водолеите, ако се потопят в нещо, което наистина обичат. Да научат много за него, да станат експерти на тази тема. Или може да се фокусират над връзка - да станат по-близки с партньора, да се отдадат на интимност. Нека не премислят прекалено много нещата, така само ще започнат да се тревожат още повече.

 

Риби

 

На фокус при тях сега са връзките и отношенията. За Рибите сега е сезонът на любовта, в който просто ще искат да се гушнат с партньора на дивана и да прекарват много време с него, правейки романтични неща. При някои флиртът сега прераства във връзка, някои обикновени познати пък стават най-добри приятели, обвързаните правят връзката с партньора по-силна и стават по-близки с него. Сега е чудесен период да работят в екип и да прекарват много време с близките. Има риск да срещнат някое бивше гадже или стар враг, но сезонът на Девата не иска драма. Ще измислят начин как да прекратят враждата и да продължат напред най-сетне.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия