Метеорен поток Южна Делта Аквариди сбъдва мечтите на зодиите!

Луд късмет за всички

2024-07-18 18:00:00
Метеорен поток Южна Делта Аквариди сбъдва мечтите на зодиите!
Снимка: iStock/Oscar Gutierrez Zozulia

Метеоритен дъжд ще озари нощното небе през юли. И това събитие носи голям късмет на зодиакалните знаци. Знаете, че когато видите падаща звезда и си пожелаете нещо, то се сбъдва. А в останалата част на месеца ще може да видите доста такива, през август също. Подгответе се! Чакат ни тръпки, вълнение, небивал късмет и много романтика. Метеорният поток Южна Делта Аквариди се появява всяка година от средата на юли до средата на август. През тази година той е от 18-и юли до 21-и август. А пикът ще бъде на 29-и юли и 30-и юли. Ето какво да очаквате, според прогнозата на американския "Cosmopolitan".

 


Овен

 

Мина доста време, откакто последно се погрижиха за себе си. Нека си позволят да се разтоварят, да релаксират - да се отдадат на успокояваща вана, да се разходят из природата, да си починат вкъщи с хубава книга/филм и да прекарат време с хората, които обичат. 

 

Телец

 

Те са познати като силни, а и тихи хора. Но сега имат възможността да проговорят, да кажат мнението си, да станат център на внимание. Да не се сдържат! Нека споделят за най-съкровените си мечти. Всеки иска да чуе за какво мислят, особено тези, които им се възхищават и които ги обожават.

 

Близнаци

 

Ако са търсели начини да се свържат с местните общности и групи, сега е времето да дадат всичко от себе си и да се захванат с хуманитарен проект. Тази мисия ще ги сближи със съседите и ще повдигне духа им.

 

Рак

 

Трябва да излязат от зоната си на комфорт. Промяната е във въздуха! Нека да прегърнат позитивната енергия, която идва към тях и да я използват като катализатор. Така ще намерят нови хобита, нови приятели, ще им хрумнат свежи и нови идеи, може дори да получат повишение в работата.

 

Лъв

 

Всички говорят и клюкарстват за тях сега! Но Лъвовете няма да бъдат ядосани от това. Дори ще се наслаждават на всяка минута от това. Хората обсъждат това колко невероятни и бляскави са Лъвовете, споделят си клюки за живота им. Но тези зодии ще са развълнувани и доволни, че са под светлините на прожекторите. Все пак, няма такова нещо като лоша реклама.„

 

Дева

 

Приятел или предишен колега може да им поднесе неочаквана професионална възможност. Нека се уверят, че се захващат с тази позиция и със задачите си сериозно, и да дадат най-доброто от себе си. Колкото повече интерес покажат към предложението и работата, толкова по-голям шанс имат да си осигурят тази страхотна работна позиция.

 

Везни

 

По природа са чаровни, харизматични и точно сега на хората им е много трудно да устоят на завладяващото им присъствие и позитивната им енергия. Но нека не позволят на това да ги главозамайва прекалено. Все още ще трябва да се доказват пред другите и да показват уменията си.

 

Скорпион

 

Очаква ги нова глава в живота им. Но няма да са готиви да я започнат, докато не са напълно приключили със сегашната, върху която размишляват доста. Въпреки че се справят отлично с трансформациите и промените, на Скорпионите ще им трябва време, преди да продължат напред, за да се уверят, че не пропускат нещо важно.

 

Стрелец

 

Тези зодии са много дружелюбни, обичат да излизат и да се забавляват. Но в последно време не общуваха много, не показваха себе си, не излизаха толкова. И бяха като закрепени за миналото. Сега трябва да станат по-отворени към идеята да се запознават с нови хора и да се отдадат на вълнуващи преживявания. Така ще спрат да се чувстват заклещени. Нека разперят крилете си и да полетят!

 

Козирог

 

Ще открият, че искат да се сближат с тайфата в следващите седмици. Рушат стените около себе си, спират да се крият и си позволяват да се свържат с другите на по-дълбоко ниво. Ще плачат, ще се смеят, ще споделят, връзките ще се развиват и ще стават по-силни.

 

Водолей

 

Нека се отдадат на романтичните чувства и да се потопят в любовта. Но все пак да се уверят, че са стъпили на земята - да не игнорират отговорностите и задачите си. Да намерят баланс между реалността и удоволствията. Така ще постигнат успехи във всяка сфера.

 

Риби

 

Сега намират вътрешната си сила, показват я, действат, правят стъпки, с които да подобрят живота си. Сега е тяхното време да блеснат! Нека се насладят на пътешествието и на всички фантастични неща, които идват към тях! Да си поставят цели, да работят по тях и резултатите ще са невероятни.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия