Ретрограден Сатурн - какво очаква зодиите?

Прогноза за периода

2024-07-04 18:00:00
Ретрограден Сатурн - какво очаква зодиите?
Снимка: iStock/buradaki

Планетата на житейските уроци, границите, отговорностите и кармата Сатурн започна ретроградното си движение в мистичния и воден знак Риби на 29-и юни и то ще продължи до 15-и ноември. Сега е време да работим върху мечтите си, да променим някои свои вярвания и виждания, да пораснем и да потърсим напредък. Трябва да продължим напред по позитивен начин. Ето какво да очаква всяка зодия, според "Today".

 


Овен

 

Да спрат да се наказват за миналото. Всеки е правил грешки и се учи от тях. Това не значи, че вечно трябва да носят товара със себе си навсякъде. Никой не е перфектен, дори те, хора са. Нека дарят на себе си същите любов, доброта и прошка, които даряват на околните.

 

Телец

 

Някои дълги и стари приятелства може сега да приключат, просто Телците са надраснали тези хора. Преди завинаги да затворят вратата за определена връзка, да поразсъждават хубаво дали наистина са готови да си тръгнат завинаги. Най-добре е да си вземат временна почивка от човека, за да преценят какви са отношенията и дали им носят полза.

 

Близнаци

 

Свикнали са да получават професионални наставления от мениджъра си. Сега е времето, в което те са главни действащи лица в кариерата си и те сами вземат решения. Време е да поемат контрола, да организират, да дават задачи на другите. Да използват всичко това, за да постигнат успех. Преди да осъзнаят, ще са на върха на професионалната стълбица. 

 

Рак

 

Обикновено са предпазливи, но сега ще са изненадани от себе си - ще копнеят за действие, приключения, забавления. Бъдещето е пълно с необятни възможности и нищо не задържа Раците, нека се впуснат в приключенията. Да се заемат с ново хоби, да се запишат на курс, да спортуват, танцуват, да развиват себе си.

 

Лъв

 

Да използват периода, за да вземат важни финансови решения. Да, може да е трудно да се сблъскат лице в лице с тези ситуации, но усилията, напрежението и неловките моменти ще си струват. Ще започнат начисто. Може да си създадат устойчиви навици.

 

Дева

 

Лутат се, колебаят се, чудят се дали да се впуснат в нова връзка/ново предизвикателство. Има нещо, което им се е струвало като приказка, но сега реалността ги удря. Да помислят дали могат да останат спокойни, като имат предвид, че винаги около тях ще има хаос и все нещо ще е сложно, объркано. Веднъж щом вземат решение, ще почувстват облекчение.

 

Везни

 

Няма да имат много енергия, доста изтощени ще са през периода. Нека се уверят, че приоритет им е доброто здравословно състояние, а не непрекъснато да задоволяват другите и да се съобразяват с тях. Хората, които ги обичат, ще се радват да ги видят щастливи.

 

Скорпион

 

Кой казва, че романтиката е мъртва? В техния живот е жива и дори цъфти. Скорпионите искат да създават дълбоки връзки и значими отношения. Сега е идеален период за това, интимността им е нещо любимо - сега ще ѝ се радват. Няма да има дребни и безсмислени разговори, всичко ще е дълбоко и смислено.

 

Стрелец

 

Да се излекуват от травма, която се предава от поколение на поколение, няма да е лесно и да стане изведнъж. Но ретроградният Сатурн им помага да определят точно какъв е проблемът и да започнат да лекуват сърцето си. За да направят живота си по-добър и пълноценен, трябва да видят и осъзнаят какви са проблемите, да работят върху тях. Нека се грижат за себе си. 

 

Козирог

 

Да поставят определени граници е много важно за техния личен растеж сега. Въпреки че те много добре знаят къде са границите и не ги преминават, напоследък не успяват да правят това и затова животът им е объркан. Ако поставят полезни ограничения, няма да чувстват, че някой ги приема за даденост. Нека поставят граници във връзките.

 

Водолей

 

Да помислят кое им причинява стрес. Трябва да си дадат почивка от самобичуването и да поработят върху самочувствието си. Колкото повече вярват в себе си, толкова повече смели действия ще предприемат и ще отстранят или поправят това, което ги разстройва. Нека са смели.

 

Риби

 

Напоследък поставяха себе си под натиск - да се държат зряло и отговорно. Те наистина имаха много задължения, отговорности, държаха се като по-големи и мъдри хора. Но сега може да искат да дадат глас на детето в себе си и да се позабавляват повече през лятото. Ако направят това, ще се почувстват свободни.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия