Евро 2024: Кой отбор да подкрепят зодиите?

Вижте фаворитите на всеки

2024-06-14 18:00:00
Евро 2024: Кой отбор да подкрепят зодиите?
Снимка: iStock/FotografieLink

От днес футболът завладява света ни. На 14-и юни започва Евро 2024, което ще се проведе в Германия. Феновете са изключително развълнувани, отборите са готови да дадат всичко от себе си и ни очаква наистина един емоционален месец. Ето кой национален отбор подхожда на всяка зодия.

 


Овен - Франция

 

Овните са горделиви, страстни, винаги искат да са победители и първи, да изпъкнат. Отборът на Франция се слави с духа на победител, горделивият петел му е символ, винаги е сред фаворитите, раздава се максимално.

 

Телец - Германия

 

Тези зодии са познати като дисциплинирани, отговорни, сериозни, стабилни. Едва ли има други качества, които по-добре могат да опишат немския дух. Германците са известни със своята дисциплина, отдаденост, работливост, със сериозното отношение.

 

Близнаци - Испания

 

Представителите на Близнаци са уверени, общителни, винаги готови за приключения и забавления, пламенни. Тимът на Испания и духът на страната им подхождат. Испанците винаги са готови за веселие, показват страстта си на терена, имат самочувствие, ентусиазирани са.

 

Рак - Австрия

 

Раците са много чувствителни, уязвими, понякога срамежливи, остават в сянка, но са мили и обичат изкуството. Симпатизират на Австрия - отбор, който може да е подценяван, да не е сред фаворити, да не е с голямо самочувствие. Но им допада, че е изтънчен, свързват го с красотата и изкуството.

 

Лъв - Италия

 

Зодии, които са комуникативни, страстни, лидери, самоуверени, обичат пътуванията. Харесват Италия - играчите им винаги са харизматични, като самите Лъвове, отборът често е сред фаворитите и лидерите, показва голяма страст, дори още при при пеенето на химна. Лъвовете обичат италианската култура.

 

Дева - Белгия

 

Тези зодии са организирани, сериозни, на тях може да се разчита, проявяват внимание към детайлите. Работливи и успешни, но не копнеят за светлините на прожекторите и слава. Отборът на Белгия им допада - има класни футболисти, такива с много успехи, но отборът често е в сянка, рядко е сред големите фаворити. Освен това, белгийците се славят с това, че също са организирани и правят прецизни планове.

 

Везни - Швейцария

 

Едва ли има изненадани тук. Везните просто обожават Швейцария. Тези зодии търсят хармония, спокойствие, винаги са приятелски настроени, искат да разберат другите, правят компромиси, не вземат страни. Неутралитетът на Швейцария много ги привлича и затова започват да симпатизират и на футболния отбор.

 

Скорпион - Шотландия

 

Скорпионите са мистериозни, потайни, лоялни, много магнетични, честни. Обожават отбора на Шотландия - около него има една мистерия (не само заради Лох Нес) - не е с най-известните футболисти, не е фаворит, но е много симпатичен, очарова, изненадва с някои резултати, феновете и играчите показват голяма страст, много емоции и дават всичко за родината.

 

Стрелец - Нидерландия

 

Зодиакални знаци, които са известни с това колко обичат забавленията, приключенията, пътуванията, тръпката. Нидерландия много им допада - като страна с безкрайни възможности, където на почит е веселието и където никога не е скучно. Освен това, Стрелците са остроумни и могат да са лидери, както отборът има много звезди и често е фаворит.

 


Козирог - Унгария

 

Тези зодии са трудолюбиви, сериозни, отговорни, държат на семейството и ценностите, не обичат ексцентричните неща, имат принципи, морал. Биха симпатизирали на Унгария - страна, която е близо до нашата, в която откриват близки до нашия дух неща, известна с по-консервативните си позиции, с това, че държи на своите виждания и принципи.

 

Водолей - Англия

 

Водолеите се считат за новатори, хора, които скъсват с традициите, такива, които работят за каузи и не обръщат толкова внимание на чувства, отношения, любов, колкото на страстите си. Англия е родина на футбола, винаги фаворит, но не е печелила голям турнир от дълги години. Това допада на Водолеите - те искат изненада, нарушаване на традициите и т.н. Освен това, харесва им как за феновете там футболът е кауза, по-важен дори от семейството, работата и т.н.

 

Риби - Дания

 

Мечтателите на зодиака. Дания е техният фаворит - една приказна страна, страната на чудните герои на Андерсен, където просто могат да потънат в своя свят, да фантазират и да повярват в красотата, в приказките, да се отдадат на въображението си. Освен това, Рибите са леко срамежливи, но много талантливи и чувствителни - както отборът на Дания рядко е считан за фаворит, но показва чудесна игра и стигна до полуфинал на Евро 2020.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 5 дни

ne znam ....nakraia 6te vidim . zasega samo nabliudavam


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия