3 зодии, които нямат късмет

Вижте кои са те

2024-06-25 18:00:00
3 зодии, които нямат късмет
Снимка: iStock/Srdjanns74

За съжаление, на някои хора просто редовно не им върви. Нямат късмет, нещо проваля плановете им, падат им се най-трудните и тежки задачи, не успяват да спечелят в състезания, игри и т.н. Каръкът ги следва. Ето кои са те, според "Niher".

 


Рак

 

Тези зодии са познати със своята емоционалност, чувствителност, интуитивност. Освен това, те са много грижовни, лоялни и обичат силно. Тези качества могат да се приемат като сила в определени области, но и правят Раците доста уязвими. Преживяват нещата тежко, приемат всичко много сериозно, така лесно биват разочаровани и сърцето им е разбито от най-малката лъжа. Смятат, че нямат късмет. Дълбоко привързани са към близките и много състрадателни, но това понякога им носи негативна енергия. Така те лесно биват манипулирани и наранени.

 

Козирог

 

Козирозите са известни с това, че са амбициозни, дисциплинирани, решителни, сериозни, отговорни. Работят здраво и гонят целите си, което не е лошо. Но понякога са неуморни - мислят само за работа и учене, отдават цялото си време на това, не се оставят на чувства и емоции. Така стават изолирани, студени и изпускат много от хубавите неща. Дори да не признават, често се чувстват самотни, сякаш нямат късмет, що се касае до приятелства, любов и т.н. Страхуват се от провал и това им играе лоша шега, така не рискуват и няма как да имат късмет.

 

Риби

 

Водни зодии са, като Раците, това ги прави чувствителни, емоционални, уязвими. Освен това, знае се, че Рибите са големи мечтатели, често си фантазират, имат богато въображение. Държат на близките, обичливи са и са състрадателни. Но често се чувстват изгубени, защото не живеят в реалността, въобразяват си прекалено много. Животът не е като в приказките и мечтите им, те мислят, че нямат късмет. Сякаш не знаят в коя посока да поемат и как да са щастливи. Заради това, че са чувствителни и мили, те често биват използвани, манипулирани, понасят удари от близки.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия