Съвпад Юпитер-Уран носи грандиозни промени за всяка зодия

Ето какво предстои

2024-04-19 18:00:00
Съвпад Юпитер-Уран носи грандиозни промени за всяка зодия
Снимка: iStock/mihmihmal

На 21-и април, неделя, ни очаква едно от най-важните астрологични събития за годината. Става дума за съвпад на Юпитер и Уран. Той се случва в знака на земния и стабилен Телец и за първи път от 1941 година насам. Събитието носи вълнуващи промени и хубави емоции. Припомняме, че Юпитер се счита за планетата на късмета, а Уран управлява иновациите и нетрадиционните идеи. Може да има големи промени във връзките, работата, но те ще са за добро. Свободата е приоритет за всички зодии сега. Ето какво да очаква всеки зодиакален знак, според "Elite Daily".

 


Овен

 

Да се подготвят да се окъпят в пари и увереност. Съвпадът на планетите ще им донесе голям късмет, най-вече що се касае до финансовата сфера и самоуважението. Нека си отварят очите за голяма и хубава възможност, която ще им донесе богатство. Може да намерят нов източник на доходи. Ако сега си търсят работа и изпращат автобиографии, най-накрая ще имат късмет.

 

Телец

 

Сега започва и техният сезон. Те са в свои води, ще имат късмет и ги очакват наистина големи, важни промени. Може най-сетне да им е омръзнало от статуквото, от традиционното, от зоната им на комфорт, което си е изненада и наистина голямо събитие за земен знак, който държи на стабилността и познатото. Сега Телците ще искат да изследват нови възможности, да се отдадат на приключения. Нека не се страхуват да следват инстинкта си.

 

Близнаци

 

Нека да обръщат голямо внимание на сънищата си в следващите дни. На показ сега е една тяхна интуитивна, мистична страна. Фокусът на Близнаците трябва да е върху подсъзнанието. Късметът им се обръща, най-накрая ще им провърви и препятствията около тях ще бъдат премахнати. Особено, ако определен човек или някакво обстоятелство са блокирали пътя пред тях до момента.

 

Рак

 

Да не се страхуват от големите промени и размествания в компанията и социалната им среда. Сега Раците трябва да са отворени към промени в приятелствата и общностите, това ще им донесе ползи. Пред тях се появяват нови възможности и то от наистина неочаквани места. Някаква онлайн общност може да им донесе невероятна възможност. Възможно е и да намерят нова работа, която да сбъдне тяхно желание, което отдавна имат.

 

Лъв

 

Напредват и стават все по-добри, влиятелни, амбициозни. На фокус е кариерата им, така че трябва да покажат какво могат и да използват умно дарбите си. Да си отварят очите за нови възможности. Нека бъдат смели, да вярват повече и да дадат шанс на нов път, нова посока, която ще ги отведе до сбъдване на мечтите и реализиране на дългосрочните им цели. Ако искат да станат лидери или шефове, сега е времето да намерят кураж и да действат.

 

Дева

 

Без повече малки стъпки! Време е за смели решения и големи крачки. На фокус е сферата на образованието и трябва да решат какво следва за тях сега. Може да отидат да учат в чужбина, да кандидатстват в мечтан университет, да запишат някакъв курс, който винаги са искали, да започнат мечтан стаж, да започнат работа при ментор, на когото се възхищават. Ако търсят лидерска позиция, сега една такава възможност може да се открие пред тях.

 

Везни

 

Напредват и вдигат нивото. Да четат внимателно имейлите и съобщенията, може да ги чака нова кариерна възможност. Или пък връзката да се развива, да става по-сериозна и дълбока. За тези зодии предстоят големи неща. Възможно е Везните да срещнат нов човек, който ще е много важен за тях, но ще трябва да покажат своята уязвимост пред него. Трябва да бъдат отдадени.

 

Скорпион

 

Любовта е във въздуха за Скорпионите! На фокус са връзките и партньорствата. Тези тайно чувствителни водни знаци трябва да се подготвят за големи промени в романтичната връзка или в кариерата. Няма причина да бъдат изплашени, промените ще са една златна възможност, ще донесат много вълнения. Може връзката да се развие и да им донесе повече щастие. Изчерпаните връзки обаче приключват, дори да е тъжно, това ще донесе ползи.

 

Стрелец

 

Големи промени ще има и за Стрелците. Фокусът сега е върху рутината, работата, ежедневието, здравето. Може промените да са в една от тези сфери или във всички от тях. Чака ги вълнуваща възможност в професионалната сфера. Или пък най-накрая ще видят хубави и значими резултати, след като са придобили здравословни навици. Нека са отворени към промени в ежедневието и да си изградят нови навици.

 

Козирог

 

Горещото лято започва по-рано за тях! Ако скоро са започнали връзка с някого, ще се почувстват така, сякаш цял живот са познавали този човек и той им е сродна душа. Ако пътуват, там може да срещнат специален човек. Ако пък сега не са отдадени на романтика и любов, възможно е да станат много по-креативни, да преследват мечтите си, да се отдадат на творчеството, на страстите си и хобитата си.

 

Водолей

 

Време е за пролетно почистване. На фокус при тях ще е домът. Това може да вдъхнови Водолеите да вдъхнат нов живот на жилището си. Те са артистични и лесно ще измислят как. Може да боядисват, да сложат нови мебели и украса, да разместят някои неща, да превърнат дома в арт пространство. Ще започнат да практикуват медитация. Така ще се успокоят и медатицята ще повлияе страхотно на нервната им система.

 

Риби

 

Нека освободят пощенските кутии и паметта на устройствата си. При Рибите фокусът е върху комуникацията и технологиите. Това значи, че могат да получат вълнуваща нова възможност, която ще дойде чрез имейл или съобщение. Да не забравят, че сега Меркурий е ретрограден, което влияе лошо на техниката и общуването, често има обърквания и забавяния. Затова - да бъдат предпазливи, когато пращат съобщения и да проверяват спам папките редовно.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия