Снежната луна променя живота на 4 зодии

Вижте кои са те

2024-02-23 18:00:00
Снежната луна променя живота на 4 зодии
Снимка: iStock/Kotenko_A

На 24-и февруари, събота, ни очаква пълнолуние в знака на Дева. Сега е времето да опитаме да спрем да контролираме нещата, да поемем дълбоко дъх, да започнем да лекуваме себе си, да опитаме да израснем. Дните около Снежната луна (както още се нарича събитието) носят промени и трансформации. Ще има предизвикателства за тези, които са в нови връзки. Ето на кои зодии пълнолунието ще повлияе най-силно, според "Hello! India".

 


Овен

 

Ще са много заети около пълнолунието. Снежната луна ги кара да жонглират с различни отговорности и задачи. Ще бъде лесно Овните да се пренатоварят и да пренебрегнат собственото си здраве, заради всичко, което им е поверено и което трябва да свършат. Но трябва да обърнат внимание и на себе си. Нека се фокусират само върху едно нещо, да опитат да не вършат няколко неща едновременно, независимо какъв ще е резултатът. Това може да е повратен момент в живота им. Трябва да са внимателни.

 

Везни

 

Пълнолунието ще им даде възможност да остъпят крачка назад, да анализират нещата и да се фокусират над голямата картина. Много е важно Везните да започнат да обръщат внимание на своята интуиция. Да слушат какво им казват ума и тялото им. Трябва и да преоценят подхода си към живота, към бъдещето. Тези зодии трябва да осъзнаят кога трябва да действат и кога да се отдръпнат, да спрат. Сега е необходимо да потърсят вътрешна яснота по тези въпроси, както и да намерят спокойствието.

 

Козирог

 

Козирозите са на прага на нещо съвсем ново, свежо и пълно с предизвикателства. Пълнолунието им носи една особена енергия - такава, която ги тласка с огромна скорост към целите им. Стават по-амбициозни и дейни, но не трябва да забравят нещо важно. А именно - да се подготвят за препятствия и пречки по пътя. Тези препятствия ще са изживявания, които им носят опит, промени и ще се превърнат в чудесна възможност Козирозите да се адаптират и да научат нещо ново. Само нека са внимателни - да не се съгласяват с нещо, което не са проверили внимателно.

 

Водолей

 

Време е да станат по-уязвими и да прегърнат своята емоционална страна. Водолеите са по-дистанцирани, хладни и не се отдават на чувства, емоции. По време на Снежната луна те имат шанса да са себе си, автентични, да запознаят другите с истинската си същност, да покажат това, което крият дълбоко в себе си. Нека съборят стените около себе си, да споделят своята истина и своите мисли с близките си хора. Да не се колебаят - може да влязат в спорове, да не се съгласяват с някого, да има конфликти. Но всичко това ще им позволи да излекуват раните си и ще промени вижданията им за бъдещето.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия