Венера във Водолей - какво очаква зодиите?

Прогноза за периода

2024-02-21 18:00:00
Венера във Водолей - какво очаква зодиите?
Снимка: iStock/buradaki

Планетата на любовта, романтиката и красотата Венера влезе в знака на въздушния Водолей на 16-и февруари и ще остане там до 11-и март. Периодът ни вдъхва оптимизъм, приятелствата са на фокус и ставаме по-социални. Връзките се променят. Ето какво да очаква всяка зодия, според "CHANI".

 


Овен

 

На фокус са връзките, приятелствата, контактите, социалния живот. Отношенията с приятели, познати, колеги и дори онлайн персони могат да се променят. Нека Овните да покажат, че ценят платоничните връзки, които им помагат, но и да оставят в миналото отношенията, които ги потискат и са пълни с драми. Важни са връзките, които ги предизвикват - тях и начина им на мислене, изострят анализите и ги вдъхновяват да направят позитивни промени. Нека си осигурят време, дори с хора, които уж им изглеждат аутсайдери - може да научат много от тях.

 

Телец

 

През следващите седмици трябва да са отворени към перспективни професионални контакти, проекти, свързани със страстта им и хобито им, към асистиране на висшестоящи. Хората, които минават по път, който не е толкова отъпкан, са добре екипирани и носят необикновена мъдрост, от която Телците имат нужда сега, за да оставят своя отпечатък. Да не слушат наперените експерти, а да се доверят на хората, които им изглеждат като странни птици и чудаци - те определят успеха по различен начин. Хубаво е да се сприятелят с примерите си за подражание, така лесно самите те ще станат такива, за каквито мечтаят.

 

Близнаци

 

През периода трябва да събират мъдрости от необичайни учители. Близнаците да събират съвети от мистици, шутове, професори революционери, дори от непознати мъдреци в градския транспорт. Трябва да променят някои свои виждания за живота, да видят нови и необикновени перспективи, да подновят начина си на мислене, вярванията си. Ще преоценят мнениията си, слушайки другите, и това ще изостри ума им. Мистериите ще им се сторят като нещо много симпатично и това ще им хареса.

 

Рак

 

Те трябва да преоценят връзката си с ревността. Постоянно се сещат за стари предателства, някои пък се вкопчват в най-близките или в определени случки. Но трябва да спрат да упражняват този контрол, да го пуснат да си отиде. Важно е да защитават и ценят границите си, необходимостите, желанията си. Но е също толкова важно да бъдат честни със себе си, когато страхът ги води. Може сега да поработят с терапевт, на когото вярват, с мъдър приятел или да медитират. Така ще се освободят.

 

Лъв

 

През този период Лъвовете трябва да планират събирания с близки, излизания с приятели, забавни срещи с любимия човек. Важно е да внесат романтика, сладост и веселие във връзките. Нека се видят с най-добрите приятели от детството, с креативни колеги и съученици, дори да обръщат повече внимание на домашния любимец. Сега е важно да запомнят, че трябва да има интимност не само в романтичните връзки, а и в тези с приятели, роднини и т.н. Това може да е сложно, но е важно, за да са стабилни отношенията, да се чувстват добре и така ще отпразнуват важните връзки в живота си.

 

Дева

 

През следващите седмици тези зодии трябва да си оставят време всеки ден за нестандартните си и ексцентрични вкусове, хобита, занимания. Независимо дали говорим за грижа за кожата, за пречистване със сокове, четене на непопулярни книги, списания или нещо друго. Важното е да измислят начин да приветсват красиви и сладки моменти в ежедневието си. Може да започват сутрините си с медитация, леки упражнения, да слушат електронна музика, да правят фигурки от пластилин, да творят. Когато прегърнат това, което им носи тръпка, ще усетят неочакваната хармония.

 

Везни

 

Тези зодии ще трябва да романтизират странността и чудатостта в себе си и другите през следващите седмици. Всички ексцентрични неща, качества, странни хрумвания, капризи, приумици, сладки крайности - всичко това носи нещо по-интересно, любопитно, добавя характер на креативните им проекти, на връзките, отношенията. Везните ще примамват музите си, ще общуват с бунтари и аутсайдери. С интелекта си и странностите си ще очароват другите и може така да намерят нова връзка. Тези зодии може да експериментират с необикновени изкуства, с необичайни творчески средства, дори могат най-сетне да изразят нетрадиционното си мнение относно политиката. Това носи рискове, но ги прави привлекателни и смели.

 

Скорпион

 

През периода Скорпионите трябва да покажат малко любов към черната овца в себе си. Независимо в какви отношения са със семейство, приятели, как усещат дома си или определена връзка, те трябва да покажат състрадание към себе си и да не пренебрегват себе си. Нека си позволят да разработят брилянтните си идеи от детството, които никой не е оценил, да се грижат повече за себе си, да си отделят време, дори да се дистанцират от най-близките си хора. Трябва да са по-мили към себе си, да чуят вътрешните си гласове, за да се възстановят и после да се завърнат към външния свят.

 

Стрелец

 

Те трябва да обърнат повече внимание на местния живот, на това, което е в близост до тях, което ги заобикаля всеки ден. Хората, които срещат всеки ден, са пълни с интересни приказки, свежи мнения, любопитни истории, така че нека самите Стрелци станат по-любознателни и любопитни. Да поговорят с продавачи на кварталния пазар, да зададат въпроси на съседите, да ги попитат какво мислят за бъдещето, да поговорят с роднини и приятели относно мечтите им. И да споделят свои иновативни мисли и разсъждения.

 

Козирог

 

През този период те ще трябва да потърсят съвети за ресурсите си от необичайни източници. Нека зададат искрени въпроси на приятелите си относно парите. Нека си намерят нови музи и те да ги направляват, докато Козирозите споделят идея за създаване на нещо ново. Хубаво е да разговарят с различни активисти, с приятели с каузи и така Козирозите да осъзнаят как да са по-разумни, що се касае до финансите. Трябва да водят разговори за пари, богатство, трупане на състояние, щедрост и т.н.

 

Водолей

 

Венера е в техния знак и през периода те излъчват светлина, блестят, заразяват другите със слънчевото си настроение. Тези зодии са аналитични, имат силата да променят света, с хуманитарен дух са, винаги се занимават с някакви каузи и това сега им печели симпатии. Трябва да изразят иновативните си идеи и възгледи гордо. Ще бъдат забелязвани на всяко парти и събиране, ако пожелаят. Може да помолят непознати да се включат в подписките им, да направят чудесен план, пълен с детайли, за подпомагането на някаква кауза, която подкрепят. Технологиите сега ще им помагат, да работят с тях. Свободолюбиви са, привличат съмишленици, готови са за новото бъдеще.

 

Риби

 

Сега трябва да си спомнят за някои от странните гласове в главата си, които са чували. Революционерите, бунтарите, аутсайдерите, хората, които твърдо държат на принципите си - всички те са важни за осбождаването на Рибите. Дори тези хора да не са истински, а да са само гласове в главата им, трябва да ги послушат. Нека записват мислите си, да водят разговори със себе си, да послушат аутсайдерите в себе си, да не се страхуват да мислят различно. Колкото по-комфортно им е да видят всички тези нови роли в себе си, толкова по-завършени личности ще станат, ще могат да покажат уникалната си същност, ще начертаят нов път.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 2 месеца

sega 4uvam 4e ima takiva vuzmojnosti


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия