Сезонът на Рибите - какво да очаква всяка зодия?

Вижте прогноза за периода

2024-02-20 18:00:00
Сезонът на Рибите - какво да очаква всяка зодия?
Снимка: iStock/sutthirat sutthisumdang

Сезонът на Рибите е тук! Той започна на 19-и февруари и ще продължи до 20-и март. Хаосът си отива, няма да сме толкова заети, ще можем да си дадем почивка, да релаксираме, да се наслаждаваме на живота. Водните знаци Рак, Скорпион и Риби са в свои води и цъфтят през периода, а променливите знаци Близнаци, Дева и Стрелец ще са по-натоварени. Ето какво да очаква всяка зодия, според американския "Cosmopolitan".

 


Овен 

 

Периодът ще им се струва като сутрин след луд купон. Разстроени са, изморени и виждат, че около тях е бъркотия, ще трябва да подредят някои неща. Може да се натъкнат на човек, който отдавна си е тръгнал от живота им. Научават, че имат много незавършени неща от миналата година, с които трябва да се справят. Нека премахнат остатъците, ненужното, за да си дадат нов и свеж старт, когато дойде техния сезон.

 

Телец

 

Един от най-социалните периоди за тях през годината. Телците не са сред най-големите екстроверти, но периодът е чудесен за създаване на нови контакти, запознанства. Това е перфектно, що се касае до професионалния живот. Може да не натъкнат на колеги, които не са толкова страхотни, но трябва да се държат много приятелски с тях, защото може да се окаже, че те са на по-висока позиция и ще са им от полза.

 

Близнаци

 

Всички погледи са вперени в тях! Ако са работили по важни цели, особено професионални, сега са много близо до успеха. Нека работят здраво, да се представят добре и ще получат награди. Но ако се изложат, шефовете определено ще забележат това. Близнаците са кадърни, така че нека дадат най-доброто от себе си. Така ще получат мотивация да си поставят още по-високи цели за бъдещето.

 

Рак

 

Сезонът на Рибите им помага да излязат от черупката си и да изследват света около себе си. Може да им се отворят възможности за пътуване, да получат нова работа или да придобият някакво ново умение в следващите седмици. Няма значение по какъв начин растат, важното е да разширят хоризонтите си, да отворят ума си, да научат ново нещо, да придобият нова, свежа перспектива.

 

Лъв

 

Потъват в дълбоки мисли през сезона. Стават по-чувствителни, усещат силно емоциите, имат по-добра интуиция. Няма да има нищо монотонно и обикновено, сега всичко е по-емоционално, напрегнато, интензивно. Когато нещо ги провокира, трябва да попитат себе си защо това нещо ги кара да се чувстват по определен начин. Да разберат как точно се чувстват. Как тези чувства им влияят. Това е период за откриване на себе си, вътрешен растеж и дори да е трудно да дълбаят из душата си, из тези странни, болезнени чувства, това е необходимо, за да опознаят себе си.

 

Дева

 

През сезона на Рибите на фокус при тях са връзките. Това е период, в който искат да се гушнат на дивана с любимия човек и са на романтична вълна. Подобряват се връзките им с партньора, с най-добрия приятел, с колегите и т.н. Дори се подобряват отношенията с тези, с които са имали някаква кавга. Учат се как да си помагат и съдействат с другите, не настояват нещата да стават само по техния начин. Нека не остават сами през следващите седмици, ще е по-добре, когато има хора около тях.

 

Везни

 

Трябва да се стегнат. Да погледнат жилището си - вероятно е бъркотия и трябва да подредят. Да не забравят да подредят и бюрото в службата. Напоследък бяха по-мързеливи, непродуктивни и сега това им се отразява зле. През периода трябва да изчистят, да подредят, да организират нещата около себе си. Имат много работа и трябва да поемат отговорност. Това им звучи лошо, но хубавото е, че сега могат да си създадат здравословни навици, които ще са дългосрочни.

 

Скорпион

 

Стават по-отворени към света, не се притесняват да изразяват себе си и да показват чувствата си. В резултат ще бъдат затрупани с любов. Не, че хората изведнъж стават по-заинтересовани от тях, просто Скорпионите досега не допускаха никого до себе си, или поне не по този начин. Сега събарят стените около себе си и хората реагират позитивно на това. Очакват ги много романтика, по-хубав сексуален живот и много весели преживявания. Един от най-добрите периоди от годината за тях, нека му се насладят.

 

Стрелец

 

Те винаги гледат към наградата. Стрелците никога не си почиват, не натискат "пауза" и не гледат назад, но през този сезон ще трябва да направят точно това. Може сега да няма прогрес при тях, защото трябва да се върнат към корените си, да наблюдават и да анализират живота си досега. Нека разберат, че дори някой вече да не е част от живота им, това не означава, че спомените с него не им влияят. Да се върнат към миналото и да разберат как те са им повлияли да станат човека, който са днес.

 

Козирог

 

В сезона на Рибите те стават по-отворени към света и по-открити. Козирозите ще се научат да изразяват чувствата си, ще съборят стените около себе си. Те са земни зодии, емоциите им се струват нещо странно и дори ги плашат. Но да не се притесняват сега. Няма да бъдат провокирани и да има драми. Просто Козирозите намират хора, на които вярват и места, на които се чувстват в безопасност; такива, на които им е комфортно. 

 

Водолей

 

Да помислят какво наистина има значение за тях. Кои хора са наистина важни за тях. През периода може да открият, че държат на ценности и виждания, които вече не им служат за нищо и който нямат общо с човека, в който са се превърнали. Да помислят дали държат на дадена връзка, защото с човека наистина си подхождат или просто по навик, защото са свикнали с тази връзка? Ще видят, че перспективата им за някои неща се променя. Важно е да осъзнаят, че не е нужно да държат на старото, а могат да сменят приоритетите си. ОК е да решат, че нещо или някой вече не е важен за тях. Нека се фокусират над това, което има истинско значение.

 

Риби

 

Това е техният сезон и те са в свои води! Те са звездите сега, блестят ярко, цъфтят и приковават погледите. Започват нов етап в живота си. Сега е време да се запитат какво искат от живота, какви искат да бъдат, с какво искат да се занимават. Да помислят кои връзки са наистина вмажни за тях и как могат да подобрят отношенията. Нека си изберат цел, мечта и да работят за осъществяването ѝ. Това, което стартират сега, ще има дългосрочно значение за живота им. Да избират мъдро. 

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия