Плутон във Водолей вещае метаморфози за 4 зодии

Ето кои са те

2024-01-23 18:00:00
Плутон във Водолей вещае метаморфози за 4 зодии
Снимка: iStock/dottedhippo

Планетата на подземния свят Плутон влезе в знака на Водолей на 20-и януари и ще остане там до 1-и септември. Събитието е наистина съдбоносно, носи големи промени за неподвижните знаци. На 1-и септември Плутон ще влезе в Козирог и ще остане там до 19-и ноември, а после пак ще влезе във Водолей и ще остане там цели 20 години. На кои зодии ще се отрази най-силно първия престой на Плутон във въздушния знак Водолей? Вижте прогнозата на "Your Tango".

 

Водолей

 

Плутон влезе в техния знак, така че не е изненада, че на тях събитието ще се отрази най-силно. Тези зодии ще се чувстват така, сякаш са кацнали на друга планета и се приспособяват към новия терен. Плутон ще донесе изненади и промени, но с част от тях Водолеите вече са се сблъсквали през миналата година. Сега тези зодии са по-мъдри и ще знаят как да упрявляват и насочват нещата, как да се справят. Може да проучват какво може да построят и основат, преди Плутон да се завърне в Козирог през септември. Периодът ще е променлив, ще има възходи и падения. Накрая Водолеите ще разберат, че са станали устойчиви и жилави. Плутон ги прави тактици, дипломати и те наистина се сработват добре с хората. Събитието ще им помогне да видят влиянието си и да създадат план за бъдещето си.

 

Телец

 

Поемат кормилото в свои ръце сега и управляват нещата. Работата им, кариерата им, целите им, пътят им - всичко това ще се промени и нещата ще са съвсем различни през следващите няколко десетилетия. Плутон във Водолей е повратен момент за тях. На Телците най-накрая ще им е по-комфортно да получават похвали за усърдната работа. Колегите им и шефовете им ще забележат талантите им. Ако чувстват, че трябва да станат още по-добри, сега е времето за учене, откриване на нови неща, трениране, упражнения и подготовка за мечтаната работа. На моменти може нещата да са леко объркващи и натоварващи, но Телците знаят как да направят така, че нещата да проработят в тяхна полза. Нека не се съмняват в уменията си.

 

Лъв

 

Плутон във Водолей ще разтърси връзките им. Това значи, че периодът ще е зает, напрегнат, що се отнася до общуването, създаването на контакти, бизнес партньорствата, кариерните възможности и любовта. Промените започнаха да се случват леко и бавно още преди няколко години, но сега Лъвовете ще усетят пълната им мощ и сила, чакат ги истински и огромни трансформации, заедно с хората, които обичат. Тези зодии вече няма да толерират и приемат безотговорни и eксцентрични хора, ще искат да създават солидни и здрави връзки. През периода Лъвовете стават независими. Плутон носи промени, които може да се усещат като изнервящи, но тези зодии ще открият силата си и ще разберат каква е мисията им в живота.

 

Скорпион

 

Те са управлявани от Плутон и Марс, така че не е чудно, че събитието ще им се отрази силно. Страстта им по ученето и откриването на нови неща се завръща и Скорпионите получават просветление. През периода те са като търсачи, като детективи, проучват и анализират нещата, откриват много нови неща, дори без да излизат от дома си. Тези зодии могат да очакват промени в кариерата и на домашния фронт. Плутон преструктурира света около тях. Скорпионите се учат как да строят някои неща наново, като този път слагат по-стабилна основа. Стават по-социални, общуват с нови хора, чакат ги нови запознанства и тези зодии успяват да формират по-значими и стабилни връзки. Плутон иска Скорпионите да открият своята страст и да осъзнаят какво наследство искат да оставят за следващите поколения.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия