Вълчата луна повлиява силно на 4 зодии

Вижте кои са те

2024-01-24 18:00:00
Вълчата луна повлиява силно на 4 зодии
Снимка: iStock/kirstypargeter

Първото пълнолуние за годината е тук - то е на 25-и януари и е в знака на Лъв. Събитието се нарича още Вълча Луна. Ще бъдем подтикнати и вдъхновени да сме автентични, да покажем истинската си същност и да изразим себе си, независимо как ще бъдем приети. Ето на кои зодии пълнолунието ще повлияе най-силно, според "Elite Daily".

 


Телец

 

Животът вкъщи ще е център на внимание по време на пълнолунието. Телците ще поставят под въпрос начините, по които намират гордост и удоволствие в дома и край близките си. За тях състоянието на жилището е директно свързано с идентичността им, така ще искат домът им да отговаря на високите стандарти. Може да пребоядисат жилището, да сложат нови мебели и украса, да поканят приятели на домашно парти. Искат да усетят уюта на дома.

 

Лъв

 

Пълнолунието е в техния знак и им влияе доста силно. Лъвовете ще имат желание да бъдат забелязани и признати, приети, като покажат най-истинската си същност. Откакто сезонът на Водолея започна, те влагат много усилия, що се касае до връзките и отношенията. Но на този ден ще си припомнят, че понякога искат да действат независимо и да покажат само себе си. Нека демонстрират талантите си - заслужават признания и похвали.

 

Скорпион

 

Вълчата луна поставя фокус върху професионалните им постижения. Вниманието ще е насочено върху лидерските способности на Скорпионите, особено в кариерата. По принцип, на тях им е най-комфортно, когато са по-потайни, тихи и мистериозни, но по време на пълнолунието получават заслужено признание. Може да са завършили важен проект, да са постигнали нещо значимо, да са осъществили своя цел - ще се чувстват пълноценни и доволни, това е призванието им.

 

Водолей

 

По време на събитието ще са фокусирани върху утвърждаването и гордостта, за които копнеят, свързани с романтичната връзка. На 25-и януари вниманието ще е насочено върху връзките, които ги карат да се чувстват обичани и ценени. Ще им бъде напомнено колко важни са близките отношения с другите. Водолеите ще искат да бъдат заобиколени от хората, които изразяват обичта си и привързаността си към тях силно и шумно. По принцип, такова утвърждаване и показ на емоции не е топ приоритет за Водолеите, но няма нищо лошо да се чувстват забелязани и обичани.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия