Сезонът на Водолея - какво чака зодиите?

Вижте прогноза за периода

2024-01-19 18:00:00
Сезонът на Водолея - какво чака зодиите?
Снимка: iStock/sutthirat sutthisumdang

Сезонът на Водолея е тук! Той започва на 20-и януари и продължава до 19-и февруари. Време е за малко почивка и забавление след натоварения сезон на Козирога. Водолеите са ексцентрични и развълнувани личности, сега тази енергия се пренася върху всички. Въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей ще имат много късмет, а неподвижните знаци Телец, Лъв и Скорпион ще работят здраво и усърдно. Ето какво да очаква всяка зодия, според американския "Cosmopolitan".

 


Овен

 

Стават много социални през периода. Приятелствата са на фокус, общуват с колеги, съмишленици, съученици. Постоянно се запознават с хора и създават нови приятелства. Сега не трябва да са сами и да действат самостоятелно - екипната работа ще е успешна и мечта, независимо дали става дума за професионални или лични проекти. Нека си съдействат и създават колаборации с други хора, така ще свършат доста работа.

 

Телец

 

Всички погледи са вперени в тях в момента. Това важи особено за работата. Всяка стъпка в правилната посока ще бъде посрещната с аплодисменти и Телците ще получат признания, похвали. Но и обратното важи - лошото справяне с работните задачи и неправилната работна етика ще бъдат забелязани. Нека мислят извън кутията, да опитват нетрадиционни неща, да дават всичко от себе си в службата и ще бъдат възнаградени.

 

Близнаци

 

Те са известни с това, че имат отворен ум, но сега още повече разширяват хоризонтите си, и то по начини, които не са смятали, че е възможно. Сблъскват се с хора от цял свят, с личности с всякакви характери, ценности, виждания. Може да използват всяко от тези запознанства и всяка от тези нови връзки, за да научат повече за света и да разширят перспективата си. Много възможно е да се отправят на пътешествие. Ще съберат знания и ще се почувстват пълноценни.

 

Рак

 

Потапят се дълбоко в съзнанието си! Те са водни знаци, така че са мечтатели и чувствителни, емоционални хора. Но Водолеите са мислители. През сезона Раците виждат себе си в съвсем различна светлина и забелязват свои части, за които не са подозирали, че съществуват. Време е да премахнат багаж, който носят от миналото и да намерят корените на лошите навици и нездравословното си поведение. Може да изчистят тези неща, да поработят върху тези проблеми, да покажат своята най-добра версия на света.

 

Лъв

 

За тях това е любовен сезон, в който ще искат да се гушкат на дивана с любимия човек. Необвързаните Лъвове имат късмет - за тях това е най-добрият период от годината да си намерят партньор. Обвързаните ще се радват на хармония и щастие във връзката, но и ще общуват с много нови хора, ще създават нови връзки и контакти. Познатите се превръщат в добри приятели, Лъвовете ще се забавляват много с половинката. Чудесно време за подписване на договори и колаборации с партньори.

 

Дева

 

Често тези зодии се грижат първо за другите и после за себе си, сега това си проличава. Няма лошо да помагат, да отдават време и енергия за близките, но не трябва да пренебрегват своите нужди. Сезонът на Водолея иска да започнат да се грижат за себе си, да подредят живота си, да си създадат здравословни навици. Не могат да се грижат пълноценно за другите, ако не се грижат за себе си. Били са заети, раздавали са се, животът им е каша - нека го подредят. Накрая ще спечелят.

 

Везни

 

Сезонът на Водолея е един от най-вълнуващите периоди за тях. Сега по-лесно намират романтика и любов. Страстта е голяма и сексът става по-горещ. Просто всичко е по-забавно сега! Везните се чувстват безгрижни и стават доста креативни. Нека излизат повече, да общуват, да не се крият от света и трябва да действат, иначе няма да усетят благословиите. Ако искат нещо, трябва да се борят и ще го получат. Сега стават по-уверени и имат повече късмет. Това определено ще сбъдне тяхно желание. 

 

Скорпион

 

Периодът изисква да се потопят в миналото, да се върнат към корените си. Изглежда, че има много неща от миналото, с които не са се справили. Всичко това е заровено наистина дълбоко и скрито, но все още влияе на сегашния им живот. Емоционално периодът ще бъде тежък за тях. Ще работят здраво, за да преминат през тези неща и да продължат напред. Може да пишат повече за мислите и чувствата си, да споделят с любим човек, да отидат на терапия, да разговарят повече, дори да изяснят отношенията си и да поискат обяснения от лош човек от миналото си. Сезонът на Водолея се фокусира върху свободата, затова Скорпионите трябва да спрат това миналото да контролира живота им. Това изисква много работа и премахване на багажа от миналите дни.

 

Стрелец

 

Сякаш всеки иска да общува с тях сега и ги търси за нещо. Получават много имейли, телефонът им звъни постоянно, получават съобщения. Нека се уверят, че са достъпни и се свързват с хората, които ги търсят. Сега наистина ще се случат някои много важни разговори. Пред Стрелците се отварят големи възможности. Доста са заети. Ще стартират значими работни разговори, ще се запознават с много нови хора и ще създават нови контакти. Въпреки че ще са заети, ще се забавляват доста!

 

Козирог

 

Имат желязна воля и държат на принципите, вижданията си и ценностите си във всяка ситуация! Слушат себе си, държат на своето, непоклатими са и моралът е важен за тях. Но сега трябва да се замислят, може някои от тези ценности вече да са остарели? Може да следват правила, които са измислили преди години, и те вече да не им помагат и вършат работа. Нека отстъпят една крачка назад и да помислят върху всичко това. Може да открият, че променят начина си на мислене за някои неща. Трябва сега да се фокусират върху това, което е най-важно за тях и да се погрижат за него. Това може да изисква промяна в поведението.

 

Водолей

 

Сега е техният сезон и те са звездите през периода! Ново начало за Водолеите. Да помислят с каква работа искат да се занимават, какви връзки искат да имат, как могат да превърнат жилището в истински дом и да се чувстват наистина уютно. Нека изберат своята цел, да направят хубав план и да действат. Нещата, които стартират сега, ще имат дългосрочен и важен ефект. Важно е да избират мъдро.

 

Риби

 

Един цикъл завършва сега. При Рибите има много остатъци от миналото - лоши връзки, тежък семеен багаж, работа, която вече не им носи нищо хубаво, и такъв тип неща. Трябва да се погрижат за всичко това, преди да настъпи техния сезон. Само така ще могат да постигнат истински прогрес в живота. През периода се връщат към миналото, прекарват доста време сами, анализират проблемите, размишляват. Когато техният сезон настъпи, ще могат истински да се наслаждават на живота!

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия