4 зодии, които цъфтят през зимата

Вижте кои са те

2024-01-18 18:00:00
4 зодии, които цъфтят през зимата
Снимка: iStock/Andrey Zhuravlev

Някои хора просто не могат да понасят зимата - времето е много студено, навън често е заледено и снежно, стъмнява се рано, срещите с приятели навън намаляват, а и когато коледните празници минат - настроението е понижено. Но други обожават зимния сезон - струва им се красив, магичен, носи им уют, отдават се на хобита у дома и с любими хора. Ето кои цъфтят през зимата, според "Hindustan Times".

 


Козирог

 

Козирозите са доста дисциплинирани зодии и зимата ги кара да се чувстват добре и в свои води. Тогава те могат да се занимават със задачите си, да работят повече, да са по-организирани и дисциплинирани - не се разсейват със срещи с приятели навън, с летни ваканции и със социален живот. Освен това, те намират комфорт в топлината на дома, като гледат красиви снежни пейзажи, а и като се отдават на зимни спортове и зимни активности в планината. Така поддържат форма и са сами с мислите си. Обичат да си поставят цели, докато са пред камината или гледат снежната природа.

 

Водолей

 

Независимите и креативни Водолеи използват зимата като шанс за скъсване с навиците и рутината. Те са различни, отличават се от всички, тъкмо затова не харесват само лятото и топлото време, фенове са и на зимата и не чакат с нетърпение студените дни да свършат. През зимата се отдават на приключения, зимни спортове, организират хубави домашни купони и събирания, правят снежни човеци, доброволци са и помагат на хора в беда. Те се отдават на каузи, борят се за справедливост, но и се веселят през зимата. Организират борба със снежни топки и четат повече през зимата.

 

Риби

 

Мечтатели, романтици - тези зодии са в свои води през зимата. Този сезон им се струва чист, неопетнен, наистина вълшебен и магичен. Зимата е красива, но не всеки я оценява и вижда колко е могъща и прелестна. Рибите правят точно това. Те се вдъхновяват от нейната приказност. Строят снежни човеци и скулптури, наслаждават се на красивата природа, тя и снежинките ги вдъхновяват да пишат стихове и песни, дори зимни приказки. Сезонът е романтичен за тях - идеален за топли вечери пред камината вкъщи, за хапване на вкусни храни, пиене на вино, гушкане на дивана и гледане на филм. Обожават и Коледа.

 

Телец

 

Те също са фенове на зимата. Тя им носи едно чувство на комфорт. Телците са домошари, обичат да релаксират вкъщи, не копнеят да ходят по барове, дискотеки, събития и т.н. През топлите месеци излизат повече - за да угодят на близки и приятели, за да поддържат добро състояние. Но през зимата могат да се отдадат на това, което наистина обичат и което ги прави спокойни - гушкането на дивана с партньора, пиенето на горещ шоколад, гледането на любими филми в леглото, четене на книги, докато са увити с одеало, готвене, пробване на нови рецепти, наслаждаване на красивата гледка навън. Обичат и да правят домашни събирания с любимите хора.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия