Сезонът на Стрелеца - какво предстои за зодиите?

Вижте прогноза за периода

2023-11-23 18:00:00
Сезонът на Стрелеца - какво предстои за зодиите?
Снимка: iStock/sutthirat sutthisumdang

Сезонът на Стрелецът вече е тук! Той започна днес и продължава до 22-и декември. Сега настроението ни се подобрява, ставаме по-весели и лъчезарни, готови сме за приключения. Огнените знаци Стрелец, Овен и Лъв са във вихъра си и имат много късмет. За подвижните знаци Близнаци, Дева и Риби периодът е доста зает. Ето какво чака всяка зодия, според американския "Cosmopolitan".

 


Овен

 

Сезонът на Стрелецът е свързван с напредването и действието за тях. Нека си изберат цел - лична, професионална, каквато и да е, и да разберат как точно искат да я постигнат. Когато намерят тази цел и решат какво да правят - нека действат! Трябва да си поставят смели цели, с които ще удивят себе си и всички наоколо. Прогресът ще изуми Овните и околните. В края на периода ще бъдат наградени.

 

Телец

 

През това време на годината те обикновено изследват света около себе си, но сега пък искат да се потопят във вътрешния си свят. Стават интровертни, докосват се до емоциите си и до дълбоките мисли, чувства. Може да трябва да се занимават с вредни навици, тъмни чувства, нездравословни неща, които често правят. Постигат трансформация - сега е времето за това. Нека се изправят срещу проблемите, да скъсат с лошите навици, ще бъдат по-добър и щастлив човек до края на сезона, ако направят това.

 

Близнаци

 

За тях сега е сезонът на обичта! Фокусът е върху връзките. Ако си търсят ново гадже, сега ще имат късмет. Обвързаните също ще са щастливи, много благоприятен период за тях. Чудесно време за създаване на връзка, изясняване на отношенията, заживяване заедно, предлагане на брак. Нека преследват целите си във връзките. Ако са достатъчно смели, чакат ги магии в любовния живот.

 

Рак

 

Време е да разчистят и подредят. Много са заети на работа, домът им е бъркотия и се чувстват зле. Животът им не върви както искат, желаят да са по-пълноценни. Трябва да погледнат сериозно върху живота си и да направят план. Ако се чувстват много лошо, може би е, защото не хапват здравословна храна или не се движат достатъчно. Чудесен период да изпробват нови рецепти, да си създадат здравословни навици, рутина. 

 

Лъв

 

Любов ли е или похот? Няма значение, те искат да флиртуват, игриви и палави са. На фокус през този сезон са романтиката, сексът и забавленията. Ако искат тръпка или небрежна връзка, сега е моментът. Чакат ги много вълнения. Ако искат романтика и по-сериозна връзка, пак могат да го получат. Сега им е по-лесно да общуват, да бъдат открити, да говорят за чувствата си. Нека са искрени, да изразяват себе си и така ще получат каквото искат.

 

Дева

 

По време на сезона на Стрелеца се фокусират най-много върху семейството и живота вкъщи. Ако не чувстват жилището като дом, сега е времето да направят нова подредба, да купят нова украса и т.н. Сега стават домошари, чудесно време да се сближат с хората, с които живеят - половинката, семейството, съквартирантите. Нека не се притесняват за работата и връзките сега. По-важно е заздравяването на отношенията в дома.

 

Везни

 

Стават по-нахални и дръзки, казват точно това, което мислят. Гласът им е по-висок от всякога, всеки ги чува, ако имат да кажат нещо важно, нека го направят точно сега. Разбира се, трябва да бъдат възпитани и учтиви. Нека кажат какво мислят и да изразят мнението си. Нека проверяват добре съобщенията и имейлите, които изпращат. Ще получат важни съобщения.

 

Скорпион

 

Голям растеж в определена сфера от живота - финансовата! Здравата и усърдна работа сега дава големи награди и печалби. Ако дават най-доброто от себе си, ще получат допълнителни пари. Но има един проблем - през този сезон се чувстват много щедри. Харчат импулсивно и може да купят неща, от които не се нуждаят. Нека спестят малко.

 

Стрелец

 

Чувстват се смели, уверени и дръзки. Сега са в свои води, техният сезон е и нищо не може да ги спре. Постигат целите си. Независимо дали става дума за работа, лична цел, проект или връзка, трябва да преследват това, което искат. Сега е най-късметлийският им период. Нещата, които стартират сега, ще са много важни за бъдещето им. Да избират мъдро.

 

Козирог

 

Където и да отидат, винаги нещо от миналото им се появява зад ъгъла. През следващия месец ще трябва да изчистят всичко около себе си. Става дума за хора, проекти, работа. Такива неща, които нямат работа в живота им, отново се появяват на хоризонта и те трябва да се справят с тях. Нека открият завършека и да си позволят да продължат напред.

 

Водолей

 

Те са сред най-ексцентричните зодии и обичат да посрещат в живота си хора, които са уникални, леко смахнати, малко смешни и нелепи. През този сезон създават много връзки. Никой не е само непознат за тях сега, всеки е потенциален нов приятел. Един от най-добрите периоди през годината за разширяване на кръга. Намират нови приятели за компанията, нека се наслаждават на това.

 

Риби

 

Всички погледи са вперени в тях сега, особено в работата. Нека работят сериозно, да постигат целите и да са много добри, що се касае до работните задължения. Прогресът им ще бъде наблюдават отблизо и ще е много важен сега. Ако се справят добре, ще получат повишение, бонус или увеличение на заплатата.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия