Сатурн беше ретрограден от 17-и юни до 4-и ноември. Планетата на подземния свят, дисциплината и кармата вече се движи директно в знака на Водолей. Какво носи краят на ретроградния Сатурн за зодиакалните знаци? Вижте прогнозата на "Times of India".

 


Овен

 

За Овните директното движение на Сатурн ще донесе много ползи. Те ще получат финансови възможности сега и трябва да се възползват от тях. Но в любовния живот може да се сблъскат с някои трудности.

 

Телец

 

За да постигнат успех сега, те трябва да работят усърдно и да проявяват постоянство в работата, бизнес въпросите и професионалните задачи. Много е важно и да обърнат специално внимание на здравето на родителите си или по-възрастни роднини.

 

Близнаци

 

Те ще имат късмет и нови, свежи възможности да преследват своите духовни цели. Сега увереността в себе си нараства. Но да запомнят, че сега помощта от по-млади роднини е ограничена и няма да могат да разчитат много на нея.

 

Рак

 

Раците са посъветвани да шофират внимателно, да не избързват и да се грижат за себе си, сега са възможни инциденти. Сега трябва те да са много предпазливи и готови за харчове, които не са предвиждали.

 

Лъв

 

Тези зодии трябва да фокусират вниманието си върху връзките. В момента Лъвовете са раздразнителни и може да имат разправии с партньора. Успехът ще дойде при тях, ако са упорити, полагат всички усилия постоянно и работят здраво.

 

Дева

 

Те ще трябва да се фокусират върху професионалните задачи и цели. Нека се грижат повече за себе си, тъй като могат да се появят и здравословни проблеми. Да са готови да се изправят пред предизвикателства в академичната сфера. Важното е да са търпеливи, така ще постигнат успехи.

 

Везни

 

При Везните може да има проблеми във връзките, отношенията, да се тревожат за образованието на децата си или по-млади роднини. За учениците, представители на тази зодия, периодът може да е труден. Нека са търпеливи и упорити.

 

Скорпион

 

Скорпионите ще усетят облекчение още в първите дни на директния Сатурн. Тези зодии имат шанс да постигнат наистина огромни успехи сега. Но ще трябва да работят двойно повече, усърдно и да проявят търпение.

 

Стрелец

 

Тези зодии ще се сдобият с допълнителна самоувереност. Чака ги много работа, но периодът е хубав за тях, носи им красиви моменти. Наближава страхотно излизане/пътуване със семейството.

 

Козирог

 

Ще трябва да спестяват пари сега. Лошото е, че ще изникнат непредвидени разходи и ще трябва да се справят с тях. Може да им е леко напрегнато, тъй като ще трябва да поработят повече върху семейните отношения и да са по-грижовни.

 

Водолей

 

Имаха известни трудности по време на ретроградното движение на Сатурн. Сега това преминава и Водолеите биват облекчени. Може да се чувстват леко изморени и летаргични. Нека поставят здравето си на първо място. Женените да работят върху отношенията и да заздравят брака си.

 

Риби

 

При Рибите още има хаос и трудности. Сега ще им изникнат непредвидени разходи, що се касае до здравето. Може да имат и някои правни проблеми. Ще трябва тези зодии да бъдат постоянни и да работят здраво, за да се справят с пречките.

Автор: Ивета Иванова