Хелоуин хороскоп за всяка зодия

Ето какво предстои

2023-10-31 18:00:00
Хелоуин хороскоп за всяка зодия
Снимка: iStock/Barks_japan

Страшният и мистичен празник Хелоуин е тук! Децата обикалят за бонбони и правят пакости, те и по-възрастните избират любимите си герои и се маскират като тях, наоколо цари мистика, забавлението е гарантирано и ни очакват изненади. Какво ще поднесе Хелоуин на всяка зодия и какво ни очаква в празничната вечер? Вижте прогнозата на американския "Cosmopolitan".

 

Овен

 

Много работа и никакво забавление - това е нещо, което може да разгневи Овните. За щастие, колкото и да са заети, ще могат да отделят време да празнуват Хелоуин с приятелите си. Нека не бързат да се прибират, да прекарат част от нощта навън. Но и да не се отпускат, а да се подготвят за работата, която ги чака на 1-и ноември. Да са организирани и да знаят кога да се приберат вкъщи.

 

Телец

 

Нека се уверят, че ще отидат на Хелоуин парти. Ако ги мързи, поне да отидат в близкия до вкъщи бар. Флиртаджийски разговор ще ги накара да погледнат с нови очи на приятел, който познават от години. Може и да се запознаят с нов човек и неочаквано да развият романтична връзка. Нека се забавляват и да вярват на инстинкта си. Не предвиждаха, че това може да се случи, но това не означава, че не трябва да се радват на искрата.

 

Близнаци

 

Може да им е трудно да се забавляват тази вечер, защото драмата на работа е в мислите им. Нека се обадят на близък човек и искрено да поговорят с него, да споделят проблемите си. Може и да се видят очи в очи. Разговорът и споделянето ще върнат усмивката на лицето им. Да получат подкрепа ще е най-сладкото лакомство на Хелоуин за тях.

 

Рак

 

Да съберат тайфата и да създадат хаос, но в добрия смисъл. Да отидат в къща с духове, ескейп стая или на прожекция на хорър филм в кино. Най-добрият им приятел ще им държи ръката, ако ги е страх. Дори да не се маскират, дейностите, които ще извършат с компанията, ще им донесат духа на Хелоуин.

 

Лъв

 

Всички погледи са вперени в тях на този Хелоуин. И те искат точно това. Сега е моментът да се нагласят, гримират, да покажат страхотни тоалет и визия. Ако се отдадат на креативната си страна, никой няма да може да ги надмине на празника. Костюмът им тази година ще е грандиозен и ще надмине всички техни предишни визии. Събират нови последователи в социалните мрежи.

 

Дева

 

Може да заздравят връзките с приятелите, ако този път се оставят по течението и не държат да планират всичко. Нека оставят близките да планират поне веднъж. Нека имат вяра в приятелите и ще си изкарат страхотно тази вечер. Обичат да са лидери и да командват, но сега трябва да стоят отстрани и да релаксират. Нека си позволят да бъдат изненадани.

 

Везни

 

Кошмарът им няма да се сбъдне, ако се държат добре. При тях има драма в любовните отношения и те сами са си я създали. Все пак, може да изгладят отношенията и да се гушкат и целуват с тръпката. Нека не проявяват повече инат и да се държат мило с половинката или тръпката. Така ще им бъде простено. Везните умеят да правят компромиси, нека се фокусират върху връщането на баланса и хармонията в отношенията.

 

Скорпион

 

Независимо колко тайни се разкриват на този Хелоуин, нищо не може да им попречи да си изкарат страхотно тази вечер. За да стане това, трябва да оставят притесненията и грижите и да не мислят за работа. Ако могат, нека си вземат отпуск. Да не гледат работните имейли, докато празнуват. Ще си създадат невероятни спомени, ще се смеят и ще имат много да разказват за хелоуинската нощ през следващите седмици.

 

Стрелец

 

Убиват чудовища на Хелоуин, тъй като се изправят срещу минали страдания, спомнят си наранявания. Много е важно сега да обърнат внимание на сънищата си - да помислят какво им показват те. Нека запишат тях и мислите си и после да могат да си ги припомнят, да разгадават нещата. Това ще им се стори като пречистване и ще ги успокои. Те са могъщи и могат да се изправят срещу вътрешните си демони. Нека бъдат силни.

 

Козирог

 

Не се чувстват като себе си през деня. Важно е преди да работят, да медитират, за да могат после да фокусират енергията си. Може да си гледат на Таро карти. Възможно е духовете и предците им да искат да им споделят нещо. Трябва да слушат внимателно. Да запомнят съветите им и да опитат някои от тези неща.

 

Водолей

 

Нека да рискуват и да използват шансовете си на празника. Могат да са по-смели, ексцентрични, артистични. Да се развихрят и да създадат уникална визия, да изберат артистичен костюм. Може да се комбинират с половинката и костюмите им да си отиват. Водолеите ще се забавляват много и ще са с приятели на празника.

 

Риби

 

Уикендът им беше пълен с много събития и срещи, виждаха се с компанията и някои дори вече се маскираха за Хелоуин и есента, тъй като посетиха интересни фестивали или домашни събирания. Затова Рибите са изморени и се нуждаят от сън. Може да прекарат празничната вечер вкъщи. Да гледат страшен филм, да се почерпят с лакомства, да релаксират. Да помислят как се чувстват и да вярват на интуицията си.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия