Най-търсените костюми за Хелоуин

Ето кои са те

2023-10-27 16:30:00
Най-търсените костюми за Хелоуин
Снимка: iStock/CREATISTA

Хелоуин съвсем наближи и имаме само няколко дни да се подготвим за празника. Ако още не сте избрали костюм и се чудите как да се маскирате, може да сте в тон с тенденциите. Кои ще са най-модерните, търсени и актуални костюми за страшния и мистичен празник тази година? Вижте отговорите на "BIllboard", "CNN" и "Marie Claire".

 


Барби

 

Не е никаква изненада, че костюмите на Барби и Кен са най-популярни тази година. Още от 2022 г. Барби модата (дрехи, аксесоари, чанти, грим, обувки, маникюр, коси в цикламено и розово) стана голям хит. С излизането на игралния филм за сладките кукли през лятото на 2023 г., това се засили. Хубавото е, че може да изберете костюм както на типична Барби, така и на различни видове Барби - спортистка, русалка, лекар, адвокат и т.н.

 

Снимка: iStock/fieldwork

 

Опенхаймер

 

Друг филм, който завладя кината през лятото, е този, посветен на американския физик и теоретик Робърт Опенхаймер. Няма да сбъркате, ако заложите на костюма на човека, който е създал атомната бомба. Така едновременно ще ви е по-топло (имате палто и шапка), а и сте в тон с празника - страшничко е, като помислите, че сте облечени като създателя на тази бомба.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Christopher Nolan Zone (@christophernolanzone)

 

Спайдърмен

 

Супергероят винаги е актуален избор за Хелоуин. През 2023 г. излезе филма Spider-Man: Across The Spider-Verse и става ясно, че костюмът на гСпайдърмен е третият най-търсен костюм тази година. Може да се въплатите в ролята на добрия герой и да се чувствате като истинска звезда.

 

Снимка: iStock/Oleg Elkov

 

Уенсдей Адамс

 

От Netflix пуснаха сериала "Wednesday" през ноември миналата година и той остана много хитов и тази година. Перфектен вариант за страшния празник! Дамите могат да се маскират като героинята от семейство Адамс - Уенсдей, с черна рокля или пола, да са на плитки и с готически грим. Така ще са едновременно страховити и секси.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Wednesday Jenna Fans (@wednesday_jennalove)

 

Тед Ласо

 

През 2023 г. излезе последният сезон на сериала за симпатичния футболен треньор на английския отбор "Ричмънд". Сериалът постигна огромен успех и спечели много фенове, те дори настояват за четвърти сезон. Може да се маскирате като треньора Тед - с анцуг в синьо, черно и червено, с бейзболна шапка и слънчеви очила. Ако харесвате някой от другите герои, създайте визия на Кийли Джоунс, Рой Кент, Джейми Тарт или Ребека Уелтън.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Ted Lasso (@realtedlasso)

 

Ариел малката русалка

 

През май чаровната русалка Ариел завладя кината. Тогава излезе новия игрален филм за нея и дори стилът на русалките се превърна в тенденция за лятото. Не е изненада, че много момичета ще заложат на визия на русалка за Хелоуин. Освен да облечете рокля с перка на риба, важно е да нанесете хубав грим - блестящи сенки, фон-дьо-тен, може да сложите и стикери на звездички по бузите.

 

Снимка: iStock/Denis Novikov

 

Принцеса

 

Вечна класика! За любителите на приказките, това е добра новина. Костюмите на принцеси все още остават много търсени. Създайте приказна визия със светлосиня или светлорозова рокля, скиптър, бални ръкавици и обувки. Може косата да е вдигната на кок. Така изглеждате нежни, мили, магични.

 

Снимка: iStock/Olena Piatenko

 

Вещица

 

Това също е сред най-често срещаните визии за празника. Вещиците са символ на Хелоуин и тази година също остават актуални. Много лесно може да намерите по магазините костюм на вещица. Не забравяйте за големите шапки и пръчицата, с която да правите магии.

 

Снимка: iStock/Deagreez

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия