Костюм за Хелоуин според зодията

Вижте как да се маскирате

2023-10-26 18:00:00
Костюм за Хелоуин според зодията
Снимка: iStock/gpointstudio

Страшният и мистичен празник Хелоуин наближава. Повечето тийнейджъри и възрастни може вече да са готови с избора на костюм. Но ако сте оставили това за последната минута и още не сте решили, има чудесни предложения за вас. Ето какво трябва да облечете, според зодията и идеи на "aol" и "Rappler".

 

Овен - Супергерой

 

Овните са смели, храбри, обичат да действат, лидери са, спасяват положението и не се предават. Много им подхожда да се маскират като любимия си супергерой. Те са истински бойци, винаги побеждават. Може да се превърнат в Батман, Спайдърмен, Жената-чудо, рейнджър и т.н.

 

Снимка: iStock/RobHainer

 

Телец - Черна котка

 

Тези зодии много обичат природата и животните. Ще е прекрасна идея да се маскират като животинка. За да са в тон с празника и мистерията във въздуха, най-добре е да изберат костюм на черна котка/черен котарак. Така те са загадъчни, секси, като символ на празника са. А и Телците са домошари, каквито са котките.

 

Снимка: iStock/Andrey Sayfutdinov

 

Близнаци - Цирков артист

 

Те са сред най-забавните зодии. Винаги се веселят, обичат празниците, разсмиват приятелите, знаят чудни истории и трикове, имат чувство за хумор. Костюм на цирков артист  ще подхожда на забавната им природа и ще са в центъра на вниманието с него.

 

Снимка: iStock/ajr_images

 

Рак - Вампир

 

Често се казва, че Раците бързо си менят настроенията, ту са чаровни, ту раздразнителни. Костюмът на вампира ще покаже емоционалната им и чувствена природа. Тези същества са харизматични, могат да обичат силно, но и могат да изненадат с тъмната си страна. Така Раците ще са сексапилни и мистични.

 

Снимка: iStock/gorodenkoff

 

Лъв - Кралска особа

 

Няма по-подходящ избор за царете на зодиака! Те са лидери, самоуверени, решителни, обаятелни, щедри, красиви. Много им подхожда костюм на крал или кралица, на някой член на британското кралско семейство. Може и да се маскират като крал или кралица на училищен бал. Короната и скиптърът са задължителни.

 

Снимка: iStock/CentralITAlliance

 

Дева - Мумия

 

Девите са практични и сериозни зодии. Този традиционен костюм им подхожда. Той е символ на празника, те обичат традициите и няма да излезе скъпо да си го набавят. Дори после материалът от него може да им послужи за нещо друго. Те са скромни и с този костюм ще усмихнат хората, но няма да привлекат чак толкова внимание.

 

Снимка: iStock/Stamatoyoshi

 

Везни - Барби/Кен/Фея

 

Манията по Барби няма да подмине и Хелоуин. Ако са харесали филма за куклата, Везните могат да се облекат като Барби или Кен. Тези зодии са харизматични, мили и сладки като куклите. На общителните Везни тези герои им подхождат. Ако Барби и Кен не са им по вкуса, може да заложат на фея или магьосник. Везните впечатляват и са чаровни като тези мистични същества.

 

Снимка: iStock/kaisphoto

 

Скорпион - Вещица

 

Хелоуин е празникът на Скорпионите, тогава е техният сезон. Тези загадъчни и мистични зодии се чувстват в свои води тогава. Може да заложат на един от символите на Хелоуин - вещицата. Те са мистериозни, интуитивни и интересни личности, като тези същества. Освен това, Скорпионите хипнотизират и омагьосват с погледа си, този костюм ще им отива.

 

Снимка: iStock/Deagreez

 

Стрелец - Клоун

 

Весели, лъчезарни, позитивни, усмихнати. Стрелците ще са страхотни като клоун! Те не приемат нещата прекалено сериозно, обичат да се забавляват и да приключенстват, заразяват другите с хубави емоции и са артистични. Вечерта ще бъде запомняща се, ако са с такъв костюм и изразят себе си.

 

Снимка: iStock/AlexRaths

 

Козирог - Шерлок Холмс/Енола Холмс

 

За Козирозите костюми на Шерлок или Енола Холмс са правилен избор. Тези зодии са интелигентни, отговорни, сериозни, премислят нещата, забелязват детайли, постигат успехи. Най-известните детективи са добър вариант за тях. Ще предизвикат фурор с такива костюми.

 

Снимка: iStock/OSTILL

 

Водолей - Извънземно

 

Много пъти се е казвало, че сякаш Водолеите не са от този свят. Те винаги са разсеяни, мислят за свои каузи и идеи, въвеждат иновации, мислят различно и нестандартно, открояват се, шокират. Костюмите на извънземно им отиват и отразяват тяхната същност. Освен това, ще изумят с тях.

 

Снимка: iStock/simonapilolla

 

Риби - Русалка/Дух

 

От една страна, те са водни зодии, така че русалката е перфектен вариант за тях. Те са нежни, мили, романтици, мечтаят много и са креативни - точно като русалките. От друга страна, Рибите имат богато въображение, живеят в свой собствен свят, много са интуитивни, усещат какво ще се случи, езотериката ги влече, вярват в знаци. Това показва, че ще са перфектни и като духове.

 

Снимка: iStock/AlexBard

Снимка: iStock/Andrii Zorii

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия