3 зодии, които най-бързо се сприятеляват

Вижте кои са те

2023-10-19 18:00:00
3 зодии, които най-бързо се сприятеляват
СНимка: iStock/Zoran Zeremski

Има някои зодии, на които просто им е много лесно да създават нови приятелства. Те обожават да общуват, да пътуват, да ходят на различни събития, да се запознават с нови хора, любопитни и сладкодумни са. Намират общи теми с всеки. Ето кои са те, според "Bustle".

 


Близнаци

 

Тези зодии имат репутация на едни сред най-социалните и популярни хора. Така че, не е изненада, че създаването на приятелства е фасулска работа за тях, идва им естествено. Те са управлявани от Меркурий, планетата на комуникацията. Обожават да общуват, заговарят всеки и могат да намерят тема за разговор веднага. Това кара хората да се чувстват комфортно около тях, дори току-що да са се запознали. Близнаците са весели, забавни, имат страхотно чувство за хумор и това привлича хората към тях.

 

Лъв

 

Лъвовете са много уверени зодии. Те винаги инициират запознанства с нови хора, представят се на хората около тях, започват разговор с непознати. Не се страхуват да си направят планове с хора, с които току-що са се запознали. Така бързо се сприятеляват. Общителни са, лъчезарни, вежливи, един разговор с тях може да ви накара да се чувствате така, сякаш ги познавате от години. Не са срамежливи, искат да се забавляват, независимо къде са и с кого. Излъчват специална енерги, харизма, щедри са и хората искат да са около тях.

 

Везни

 

Балансът и хармонията са най-важни за тези въздушни зодии. Везните просто искат всички около тях да се чувстват комфортно, спокойно и добре дошли. Когато се запознават с нови хора, те им обръщат невероятно внимание, интересуват се от тях, много са мили, загрижени, добри. Така печелят симпатии. Чаровни са, сладкодумни и разговорите с тях никога не са скучни. Везните са общителни и всички ги харесват. Правят добро първо впечатление и хората нямат търпение отново да излязат с тях. Приятелски настроени са по природа.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия