4 двойки зодии, между които има много силно приятелство

Вижте кои са те

2023-10-12 18:00:00
4 двойки зодии, между които има много силно приятелство
Снимка: iStock/AntonioGuillem

Намирането на добри, верни и отговорни приятели не е нещо лесно в днешно време. Все пак, има някои зодиакални двойки, които създават страхотно приятелство и много си пасват. Те се разбират, подкрепят, обожават да прекарват време заедно и са готови на всичко едни за други. Ето кои са те, според "Times of India".

 


Овен и Близнаци

 

Направо са двойка приятели, създадена в рая! Овните носят огнена, страстна енергия, готови са за приключения, имат сила, енергични са. Близнаците също обичат предизвикателствата, не стоят на едно място, харесва им да водят интелектуални разговори. На тези 2 зодии никога не им е скучно заедно, прекарват си вълнуващо и приключенстват. Имат много теми на разговор.

 

Телец и Рак

 

Тяхното приятелство е много силно. И двете зодии са такива, на които може да се разчита. Те са сериозни хора, може да им се доверите, отговорни са. Телците внасят стабилност в отношенията и са по-практични. Раците пък са по-емоционални и грижовни. Така двете зодии си помагат взаимно - Телците помагат на Раците да видят практичната страна и логиката, Раците помагат на Телците да усетят какво чувстват и да са по-емоционални.

 

Лъв и Везни

 

Тези 2 зодии са душата на купона! С тях винаги е весело и забавно. И Везните, и Лъвовете, са много социални, общителни, креативни. Те създават творчество заедно, обожават да ходят по магазини, да се кипрят, държат на красотата, приготвят се заедно за партита. Знаят как да си изкарат добре, как да впечатлят другите, как да флиртуват, какво да кажат. Мощно дуо!

 

Скорпион и Риби

 

Две водни зодии, които много си приличат. Дъжат на дълбоките, истински връзки, така че приятелството им е силно. И двете зодии са лоялни, верни, умеят да пазят тайни. Знаят, че могат да разчитат един на друг и че приятелските отношения са много важни. И Рибите, и Скорпионите, имат много силна интуиция, така че веднага усещат какво ще се случи и фалшивите хора. Споделят чувствата си, имат еднакво мнение и еднакъв усет, много си приличат. Разбират се перфектно, помагат си много, подкрепят се.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия