Жътварската луна носи промени на 4 зодии

Вижте кои са те

2023-09-29 18:00:00
Жътварската луна носи промени на 4 зодии
Снимка: iStock/Beautiful Fireworks

В петък ни очаква пълнолуние в знака на Овен. Събитието на 29-и септември се нарича още Жътварска луна. Ще преследваме целите и амбициите си, ще защитаваме това, в което вярваме и няма да обръщаме внимание на хорското мнение. Ето на кои зодии пълнолунието ще повлияе най-силно, според "Elite Daily".

 


Овен

 

На фокус е изразяването на себе си, вниманието им ще е насочено върху амбициите и целите им. Връзките им бяха основен приоритет през месеца, но сега отново ще обръщат внимание на самите себе си. Да действат, да направят своите цели и задачи приоритет ще им е лесно сега. Намират своята независимост, тя се позагуби в сезона на Везните. Нека отделят време за себе си, всеки друг може да почака.

 

Рак

 

При тях фокусът е насочен към кариерата и професионалните постижения. Ще работят здраво и това си личи за всички. Ако са работили неуморно за независим проект, сега са готови да покажат усилията и работата си. Осъзнават колко е важно да влязат в ролята на лидери в службата. Правят някои промени в работната сфера. Нека си вярват, ще им се отплати.

 

Везни

 

Тези зодии ще се вгледат в партньорствата и романтичните отношения. Сега е техният сезон и връзките с другите са основен приоритет. Трябва да намерят баланс между това да обръщат внимание на себе си и на връзките си. Те редовно се грижат за нуждите на другите, но така оставят себе си на последно място. Не трябва заради отношенията с другите да пренебрегват желанията си. Нека оставят място за себе си.

 

Козирог

 

При тях на фокус е желанието им за независимост в дома, семейството, при личните въпроси. Тайно инициират соло начинание или се впускат във важна дискусия с членове на семейството/съквартиранти. Тя е свързана с поставяне на граници на мястото, на което живеят. Искат сами да управляват себе си и да бъдат независими. Но нека внимават как изразяват емоциите си, нуждата им от лично пространство може да ядоса другите.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия