Сезонът на Везните - какво чака зодиите?

Вижте какво ви очаква

2023-09-22 18:00:00
Сезонът на Везните - какво чака зодиите?
Снимка: iStock/Allexxandar

Сезонът на Везните почти е тук! Той започва на 23-и септември и продължава до 22-и октомври. Винаги началото му съвпада и със започването на есента. Казваме "чао" на лятото, но ни очаква много красиво ново начало, както и уют. През сезона на Везните ставаме по-спокойни, търпеливи, търсим мир и хармония. Връзките също са на фокус. Трябва да оставим драмите и да релаксираме.  Ето какво очаква всяка зодия, според американския "Cosmopolitan".

 


Овен

 

Връзките изискват работа, за да бъдат поддържани в добро състояние или да бъдат подобрени. За да стане това, Овните трябва да могат да обсъждат с партньора какво мислят и чувстват. Нека разкрият чувствата си и да позволят на половинката да сподели своите мисли също. Нека я изслушат и да си съдействат с нея, за да намерят златната среда.

 

Телец

 

Имат желанието да дават повече от себе си и да правят повече неща, но времето не им стига, за да се справят с всички задачи. Нека са внимателни - може да се пренатоварят. По-добре да добавят нещата в графика си едно по едно и да не бързат. Да правят малки стъпки, когато запълват календара си, и да оставят време за почивка.

 

Близнаци

 

Получават обратно това, което дават. Това е още една причина да се отнасят към другите, както биха искали хората да се отнасят към тях самите. През сезона на Везните ще осъзнаят, че е важно да отделят повече време за свързване с другите и да са част от искрена компания приятели, да чувстват обичта на тези приятели. Нямат време за фалшиви хора.

 

Рак

 

Фокусират се над вътрешния растеж през сезона. Нямат желание да обсъждат живота си с много хора, само с наистина най-близките приятели. Ще дадат на себе си много пространство и време, за да се трансформират и да постигнат важни неща. Да не позволяват на никого да пречи на развитието им.

 

Лъв

 

Има ситуации от миналото, с които не се гордеят. Докато се движат напред, трябва също да погледнат назад и да опитат да разберат какво и как могат да подобрят относно тези минали проблеми. Така няма да се налага постоянно те да се завръщат и да се справят с тях в бъдеще. Нека се учат от преживяното.

 


Дева

 

Бяха успешни във финансовата сфера в последните месеци и събраха пари. Сега имат възможност да позволят на парите да продължат да идват при тях, но като се придържат към строг бюджет. Да спестяват за черни дни е чудесен начин да се погрижат за бъдещето си.

 

Везни

 

Това е техният сезон, но ще им е трудно да бъдат фокусирани върху себе си през следващите седмици. Стават доста несигурни. Много е важно да внесат позитивизъм в живота си. Нека говорят положително на себе си. Да се научат да обичат себе си.

 

Скорпион

 

Не трябва да крият кои са всъщност, за да бъдат обожавани и ценени. Истината е, че са страхотни такива, каквито са и не трябва да ги е срам да бъдат себе си. Истински рок звезди са и не трябва да позволяват на никого да им пречи да усещат това! Нека игнорират хейтърите!

 

Стрелец

 

Приятелите са по-важни за тях от всякога! Искат да се свържат с тях по истински начин. Вече не проявяват търпение за повърхностни разговори, искат да се сближат с хората около себе си и да водят дълбоки разговори. Трябва да свалят стените около себе си и да останат открити.

 

Козирог

 

Кариерата им се развива много добре. Получават доста шансове и възможности. Не е необходимо да са прекалено дипломатични, ако искат да отхвърлят проекти, които просто не им допадат и не са за тях. Интересите им и приоритетите им трябва да са на фокус. Нека поставят граници и да премахнат хората, които не им мислят доброто.

 

Водолей

 

Отварят ума си и разширяват хоризонтите си. Искат да видят нещата от различни страни и ъгли, наистина да ги разберат. Тази новооткрита мъдрост им помага да се справят със ситуациите по-добре. По-лесно стигат до дъното на нещата и разбират какво се случва.

 

Риби

 

Нека осъзнаят колко са силни, да се отдадат на тази своя сила и да покажат магията си. Да вярват на интуицията си, сега тя е много силна. Имат способността да виждат всичко предварително. Нека вярват в себе си и това, което правят.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия