Според зодията: Кой герой от "Барби" сте?

Вижте тук

2023-09-19 18:00:00
Според зодията: Кой герой от
Снимка: Getty Images

Манията по Барби продължава! Филмът излезе по кината през юли, но все още е един от най-обсъжданите през тази година. А Барби модата (розови дрехи, аксесоари, чанти, обувки, бижута, грим, коси) владее света вече почти 2 години. Кой герой от игралния филм "Барби" сте вие, според зодията? Ето отговорите на "Pop Sugar".

 

Овен - Кен

 

Овните са игриви, палави, но и някак невинни, обичащи забавленията, точно като Кен. Освен това, той се показа като много състезателен и държаш да бъде признат и победител, каквито са и Овните. Импулсивни са и трудно работят над емоциите си, но просто копнеят за любов - както бе с Кен във филма.

 

Телец - Барби лекар

 

Барби лекар е брилянтна, умна, стабилна, готова да помогне на всеки, който има проблем. Такива са и Телците -интелигентни, на тях може да се разчита, сериозни са. Но в същото време тази Барби показа, че е и винаги готова за забавления. Телците също са естети и обичат да се наслаждават на живота. Успокояват околните.

 

Близнаци - Барби адвокат

 

Барби адвокат умее да си служи с думите. Тя може да спечели всеки спор, да убеди хората в правотата си, да спечели симпатиите на съдиите с комуникационните си умения. Близнаците също са много общителни, изказват интересни мнения, говорят на много теми и зашеметяват с познанията си. Печелят симпатии с чара си.

 

Рак - Мидж (бременна Барби)

 

Мидж е първата и единствена бременна Барби. Тя е мила, сладка, приятелски настроена, грижовна, готова да бъде майка. Раците са домошари, обожават семейството, държат на тези ценности, от малки мечтаят за деца и семеен уют. Затова тази кукла им подхожда. Те също са доста мили, чувствителни и се грижат за близките.

 

Лъв - Стереотипна Барби

 

Лъвовете искат винаги да са главни герои, звезди, да изпъкват, така че не е изненада, че те са като героинята на Марго Роби - стереотипна Барби. Тя е главната, всичко се върти покрай нея. Тя е слънчева, оптимистка, амбициозна, обича да се забавлява и танцува, но се грижи и за света около себе си. Лъвовете също са много лъчезарни, позитивни, решени да успеят. Обичат забавленията, но и имат цели, за които се борят.

 

Дева - Саша

 

Девите приличат на момиченцето Саша - дъщерята на Глория. Тези зодии са известни с това, че са критични, придирчиви, самостоятелни, прагматици. Саша в началото се показва именно като много критична, сякаш нищо не може да я трогне, тя вярва в себе си и е сериозна. Но после се вижда, че обича да помага на другите и е перфекционист. Девите също са чувствителни, дори да го крият. Работят здраво и помагат на близките.

 

Везни - Барби дипломат

 

Везните се фокусират над това да намерят баланса и да внесат спокойствие във всяка една сфера на живота. Барби дипломат също прави това и печели награди за своята дейност. Освен това, Везните са управлявани от Венера, планетата на романтиката и красотата. Тази Барби също се показа като много чаровна, общителна и мила, каквито са и Везните. Те искат да празнуват и да бъдат аплодирани, като нея.

 

Скорпион - Глория

 

Решителни, мотивирани, работещи здраво, могъщи, но и леко тъжни - Скорпионите са точно като майката Глория, която Стереотипната Барби намира. На нея ѝ е трудно да приеме света около себе си и да почувства силата си, но успява да преодолее препятствията. Скорпионите също не се отказват лесно, впечатляват с поведението си и вдъхновяват с думите си - както направи Глория с монолога си. Те са магнетични, като нея.

 

Стрелец - Барби президент

 

Радостни, дружелюбни, обичащи да излизат, да ходят по събития, да общуват; чаровни, душата на компанията. Всички тези думи описват както Стрелците, така и Барби президент. Тази Барби се показва като забавна, но и мъдра, като философ, като харизматичен лидер. Стрелците също купонясват, съветват с мъдри думи, споделят на глас мненията си, водят другите, блестят под светлините на прожекторите.

 

Козирог - Барби писател

 

Барби писател е спечелила Нобелова награда и се е отдала на работата си. Козирозите също са много трудолюбиви, отговорни, сериозни и успешни. Те знаят как да постигнат целите си и хората им се възхищават. Тези зодии са практични, решителни, умни. Барби писател също е интелигентна, целеустремена, мъдра за годините си и обичаща традициите.

 

Водолей - Странната Барби

 

Водолеите са управлявани от Уран, планетата на бунтарството. Тези зодии не се подчиняват на порядки, норми, закони. Те търсят нетрадиционното, живеят различно, съобразяват се само със своите си правила. Странната Барби също живее отделена от света, потопена е в своя собствен свят, слуша само себе си. Шокира с визията си, но после всички я търсят за съвети. Водолеите също може да изглеждат странни птици, но са много умни, борят се за каузи и знаят как да помогнат.

 

Риби - Барби русалка

 

Рибите са водни зодии и това е тяхната стихия, не е шок, че са Барби русалка. Освен, че водата е техният дом, те приличат на русалките и по друго - артистични са, магнетични, магични, нереално красиви, мечтатели. Барби русалка също е много привлекателна, мечтателка, мила, като вълшебно същество. Рибите са емпати, вдъхновяват другите и държат на любовта. Барби русалка също обича силно, състрадателна е и идеалист.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия