Новолунието в Дева променя живота на 4 зодии

Вижте кои са те

2023-09-14 18:00:00
Новолунието в Дева променя живота на 4 зодии
Снимка: iStock/krarte

На 15-и септември, утре, има новолуние в знака на Дева. Време е да уредим някои сметки, да завършим задачите си, да се успокоим. Сега ще имаме повече късмет - точно, когато най-много се нуждаем от него. Учим се от грешките и взимаме решения, които ни позволяват да растем и да се развиваме. Ето кои зодии ще са най-повлияни, според "Style Caster".

 


Близнаци

 

Новолунието подчертава теми, свързани с дома. А в този аспект Близнаците са най-уязвими. На фокус са домашни въпроси и лични проблеми. Всичко, което се случва зад кулисите, ще бъде осветено. Ако нямат местенце на света, на което се чувстват сигурни и защитени, трябва да помислят какво правят. Може да са вдъхновени да изчистят апартамента, да прекарат филмова вечер с роднините, дори да се преместят на ново място. Нека слушат сърцето си. Те обичат да изследват света и да пътуват, но трябва да имат уютен дом, в който да се връщат, когато приключенията свършат.

 

Дева

 

Нека си признаят, обичат да бъдат обожавани и хората да им се възхищават. Избягват светлините на прожекторите, но ценят, когато някой ги разбира и когато някой може да ги оцени за това какви наистина са. Новолунието е в техния знак и сега те са в мислите на всеки. Ще се погледнат в огледалото и ще видят нещо съвсем ново у себе си. Нека направят нещо, което символизира това как идентичността им се променя и развива с времето и опита. Не са същия човек, който бяха преди година, но това е хубаво. Значи, че са рискували, казали са своята истина, защитили са принципите си. Станали са по-интересен и могъщ човек.

 

Стрелец

 

Независимо дали им харесва или не, много хора мислят за тях сега. На фокус е публичният им имидж. Вдъхновени са да съобщят някои новини, които променят живота. Или да започнат да подобряват репутацията си, да трупат повече опит. Сега може да получат доста значими похвали, особено ако участват в състезание или се развиват в кариерата си. Може да кандидатстват за нова работа или да си поставят нови професионални цели. Нека са решителни и да вървят напред. Дори когато цари хаос, Стрелците имат късмет.

 

Риби

 

Значими обрати във връзките за Рибите. По време на новолунието те получават ново разбиране за даването и получаването. Мотивирани са да направят партньорствата по-смислени. На фокус са любовта, приятелствата, враговете. Рибите осъзнават кои са главните герои в живота им и какви роли имат те. Вглеждат се по-внимателно в това как допринасят за развитието на връзките си и какво влияние имат върху тях. Ще има някои разкрития, ще осъзнаят кои хора искат в бъдещето си. Да не се страхуват да разширят хоризонта си.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия