Сезонът на Рака - какво да очакват зодиите?

Прогноза за периода

2023-06-22 18:00:00
Сезонът на Рака - какво да очакват зодиите?
Снимка: iStock/sutthirat sutthisumdang

Сезонът на Раците започва на 22-и юни и ще продължи до 22-и юли. Сега е време за почивка, релаксация и можем да се отдадем на емоционалната си страна. Водните знаци Рак, Скорпион и Риби ще имат много късмет през периода, а кардиналните знаци Овен, Везни и Козирог ще са по-заети. Ето какво да очаква всяка зодия, според американския "Cosmopolitan".

 


Овен

 

Ще са по-мързеливи този месец и ще искат да се излежават на дивана. Няма да са много общителни и забравят екстровертната си страна. Рядко ще излизат от дома и нека не се чувстват зле, че правят така. Нуждаят се от почивка и релаксация. Нека останат вкъщи, да създават силни връзки със семейството или съквартирантите.

 

Телец

 

Имат много мисли в главата си, но невинаги говорят за тях. Това се променя през периода. Сезонът на Раците ги кара да говорят повече и да споделят мислите си. Нека говорят за това, което чувстват, което виждат, което им се върти в главата. Сега стават по-добри комуникатори, но да запомнят, че трябва и да изслушват.

 

Близнаци

 

Хората ги ядосват в последно време. Или поне така го усещат. Близнаците имат мнения по много въпроси, страстни са, емоционални и понякога другите не приемат и не разбират вижданията им. През сезона стават по-чувствителни. Може да им се струва, че когато някой не се съгласява с тях, значи ги напада. Това не е така. Нека са гъвкави. Да правят компромиси.

 

Рак

 

Сега е техният сезон и те са звездите. Под светлините на прожекторите са. Каквото и да кажат, ще бъде чуто. Ще им е по-лесно да са себе си. Хората им обръщат повече внимание. Нека покажат странностите си, да са искрени и да бъдат себе си. Връзките, проектите и задачите, които започнат сега, ще имат голямо значение в бъдеще. Да се забавляват.

 

Лъв

 

Нека направят стъпка назад. През периода трябва да спрат, да анализират някои неща, да оценят пътешествието, което наричаме живот. Има много остатъци от миналото, с които още не са се справили напълно - бивши, стари приятели, минали работи. Те отново се появяват сега. Емоционален период за Лъвовете. Нека да прояснят ума си.

 

Дева

 

Те са като майката в своята приятелска компания и всеки знае това. През периода отново ще го докажат. Някои обикновени познати им стават близки приятели, а се запознават с много нови хора. Нека бъдат екстроверти! Да поработят над социалните си умения. И най-вече - да се забавляват!

 

Везни

 

Да помислят кое ги мотивира и ги нахъсва. Кое ги кара да чувстват нужда да постигнат успех. Ако намерят това нещо и позволят да ги зареди, ще постигнат наистина големи успехи. Важен период за Везните, особено в кариерата. Представянето им ще бъде оценено. Нека дадат най-доброто от себе си и може да очакват повишение, увеличение на заплатата или бонус. Погледите са вперени в тях.

 

Скорпион

 

Те си приличат с Раците, така че периодът е хубав за тях. Чувстват се по-добре, както не са се чувствали от много време насам. Пред периода разширяват хоризонтите си. Нека четат нови книги, да гледат документални филми, да се запознават с нови хора, да ходят на пътешествия. В края ще се чувстват пълноценни, осведомени и завършени личности.

 

Стрелец

 

Гмуркат се в дълбокото. Винаги са в движение, ходят от едно място на друго, но сега трябва да поспрат. Нека не бягат от чувствата си - да ги признаят, да ги оценят и да ги приемат. Чудесен период да поговорят с доверен човек - терапевт, близък приятел, роднина и да признаят какво чувстват. Нека да говорят за проблемите, да чуят съвети и да намерят решение. После ще им стане по-леко.

 

Козирог

 

Работата с другите и компромисите са ключът, що се касае до бизнес усилията им сега. Сезонът на Раците извежда на фокус връзките с другите. А и сега е периодът, в който Козирозите са на любовта вълна. Връзките им се подобряват. Ако търсят нови контакти, сега ще се запознаят с потенциални партньори.

 

Водолей

 

Фокусират се толкова много над работата, над приятелите и т.н., че забравят да се погрижат за себе си. Нека си починат и да се огледат около себе си. Имат много пране, трябва да почистят и не спортуват достатъчно. Малките промени са от голямо значение. Да си създадат здравословни навици.

 

Риби

 

Един от най-добрите периоди за тях, що се касае до любовния им живот. Сезонът на Раците ги прави по-креативни, уверени и ги кара да изразяват себе си. На фокус ще са романтиката, секса, забавлението. Рибите ще са много активни и постоянно ще им се случва нещо ново. Нека се отпуснат и да си прекарат добре. Заслужават да започнат лятото си с гръм и трясък!

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия