Ретрограден Сатурн - какво чака зодиите?

Прогноза за периода

2023-06-21 18:00:00
Ретрограден Сатурн - какво чака зодиите?
Снимка: iStock/Elen11

Планетата на дисциплината и кармата Сатурн започна ретроградното си движение на 17-и юни и то ще прдължи до 4-и ноември. Време е зодиакалните знаци да се стремят към съвършенство, да си отделят време и за професионалните планове, и за личния живот, да станат по-отговорни и дисциплинирани. Ето какво да очаква всяка зодия, според "AugustMan".

 


Овен

 

Чака ги интроспективно пътешествие, докато Сатурн е ретрограден в Риби. Това астрологично събитие ще помогне на Овните да подобрят емоционалното и психичното си здраве. Те ще се научат да направят приоритет приемането на себе си и вътрешния мир. Овните ще станат по-спокойни и ще приемат напълно себе си.

 

Телец

 

Ще са фокусирани над това да запазвят границите, които са поставили. Може Вселената да им изпрати мили и позитивни хора. Така Телците ще имат шанс да помислят и решат кои хора трябва да запазвят в живота си и кръга си. Да обмислят какви ще са предимствата, ако приемат нови хора в живота си.

 

Близнаци

 

Трудно им е да жонглират с всички идеи, които идват от техния креативен ум. Но сега ще успеят да направят това, макар че процесът няма да е лесен. Ще трябва да се фокусират над една задача, да завладеят тази сфера и после да преминат към следващата. Важно развитие в кариерата.

 

Рак

 

Предизвикателен период за тях. Раците ще трябва да променят някои свои виждания и ценности, както и да изследват нови сфери, места, вярвания. Процесът ще е труден, но е задължителен - за да израснат. Тези зодии ще бъдат вдъхновени да се заемат с нови задачи и задължения, да развият нови умения.

 

Лъв

 

Ще бъдат по-емоционални и с променливо настроение през периода. Може в живота им да се завърнат бивши партньори, да трябва да погасяват дългове или да се справят с нещо, което са мислили, че е останало в миналото. Периодът няма да е много спокоен, време е за възмездие. Но любовта им към себе си ще им помогне и накрая ще спечелят от трудните ситуации.

 

Дева

 

Много важен период за Девите. Романтичната им връзка се развива и най-вероятно сега ще се задълбочи. Тя ще стане истинска и много ценна за тях. Ще преценят и кои хора трябва да се махнат от живота им, кои връзки не им носят ползи.

 

Везни

 

Тези зодии ще се фокусират над здравословното си състояние. Ще се грижат повече за себе си, ще искат да са добре, ще си почиват и ще премахнат някои вредни навици. Искат да водят здравословен начин на живот. Може да са по-малко социални, за да не рискуват доброто си състояние.

 

Скорпион

 

Перфектен период да се отдадат на креативната си страна. Трябва да използват времето, за да завършат проекти, които са оставили недовършени и да прегърнат нови, вълнуващи задачи. Тези, които се занимават с изкуство и творчество, ще имат късмет. Ще са по-дисциплинирани и вдъхновени сега.

 

Стрелец

 

Те ще имат шанса да възстановят добрата си репутация. Стрелците са ексцентрични и честни зодии. Но сега ще намалят социалните взаимодействия, няма да ходят на много места, на които има други хора и ще обърнат внимание на себе си. Ще се отдалечат от определени връзки и ще пътешестват сами.

 

Козирог

 

Светът им се обръща наопаки. На работливите и дисциплинирани Козирози ще им е трудно да се адаптират към новото. Но после ще свикнат и ще опитат да приемат нещата по-леко. Ще им бъде припомнено, че трябва да намират удоволствието и у дребните неща. Нека се забавляват повече и да се пускат по течението.

 

Водолей

 

През периода тези зодии ще бъдат фокусирани най-вече над финансовите въпроси. Ще бъдат окуражени да инвестират. Водолеите ще обърнат внимание на навиците си на харчене. Ще предприемат стъпки, чрез които да увеличат богатството си.

 

Риби

 

През периода всички погледи са вперени в тях. Рибите ще трябва да се върнат в реалността и да излязат от зоната си на комфорт. Може да им е трудно, но да гледат от положителната страна. Така ще могат да направят от мечтите си реалност, а и Вселената ще им помага.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия