4 зодии, които се сприятеляват с лъжци и манипулатори

Ето кои са те

2023-06-16 18:00:00
4 зодии, които се сприятеляват с лъжци и манипулатори
Снимка: iStock/PeopleImages

Някои хора просто не могат да различат лошото от доброто. Може да са наивни, да са разсеяни, да прощават лесно или да не забелязват неправилните неща. Тези зодии често се сприятеляват с лъжци и манипулатори, а после страдат. Вижте кои са, според "Times Of India".

 


Близнаци

 

Ясно е, че те имат 2 лица. Самите те понякога са двулични и лъжат, за да може по-лесно да се измъкнат от трудна ситуация. Това е причината тези зодии да обичат да бъдат около хора, които имат подобен характер. често се сприятеляват с двулични хора, с манипулатори. Не понасят някой да им казва тежката истина, предпочитат заблудата.

 

Лъв

 

Те се сприятеляват много лесно, обичат да общуват с нови хора. Наивни са, лесно се доверяват. Лъвовете са весели и открити, затова вярват на другите и не могат да разберат кога някой ги лъже. Добродушни са и не разпознават лицемерите. Така привличат манипулатори в живота си. Дори са привлечени от лъжците, те се представят като наистина бляскави хора.

 

Везни

 

Трудно им е да вземат решения и да преценят какъв точно е един човек. Везните винаги се колебаят, не са категорични в нищо. Прекалено много мислят, анализират, но не стигат до нещо конкретно. Грижовни са, съобразяват се с хората, не съдят, помагат и лесно се сприятеляват. Така другите ги заблуждуват и Везните привличат манипулатори в живота си. Виждат доброто, дори в лъжците.

 

Водолей

 

Прекалено много се доверяват на хората. Не могат да видят и преценят добре кой лъже и кой казва истината. Просто Водолеите са разсеяни и отнесени, мислят си за собствените идеи, каузи и не виждат какви са хората до тях. Игнорират лошите знаци, забравят лесно и често се оказва, че имат приятели, които са лъжци и манипулатори. Така биват предавани.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия