Цветната Луна променя живота на 4 зодии

Ето кои са те

2023-05-05 18:00:00
Цветната Луна променя живота на 4 зодии
Снимка: iStock/Budanatr

На 5-и май ни очаква пълнолуние в знака на Скорпион. Събитието е изестно още като Цветна Луна. Така е, защото това време на годината през май се свързва с цъфтенето на цветята. Тогава ще има и лунно затъмнение. Някои от зодиите ще са силно повлияни от пълнолунието и затъмнението. Вижте кои са те, според "Elite Daily".

 


Телец

 

Месец май ще бъде интензивен и активен за тях, най-вече относно връзките им. Всички погледи са вперени в тях, тъй като сега е техният сезон. Но романтичните отношения са на фокус за тях по време на пълнолунието. Сега е време да пуснат и оставят в миналото всички страхове за пречки и спънки, които предотвратяват Телците да усетят истинската близост и интимност. Ако има човек в живота им, на когото усещат, че не могат да вярват, сега е времето да го пуснат да си отиде. Да не се страхуват да изгубят хора, които ги карат да се чувстват притеснени и несигурни. Чакат ги много по-добри неща.

 

Лъв

 

Пълнолунието извежда на фокус дома и интимния им свят. Лъвовете трябва да пуснат и оставят в миналото всякакви страхове, тревоги и притеснения относно това къде живеят, с кого живеят, самия дом и роднините. Сега е време да заровят томахавката с определен роднина или да се изнесат от място, за което преди са се колебали дали трябва да оставят в миналото. Каквато и да е ситуацията, време е да премахнат необяснените страхове и притесненията относно средата вкъщи. Сигурността е важна, но ако тя ги кара да бъдат статични и да не се развиват, значи повече им вреди, отколкото помага.

 

Скорпион

 

Пълнолунието е в техния знак и те са най-повлияни. На фокус излизат техни части от характера и черти, за които вече те самите на разбират и осъзнават, че не им подхождат. Този процес няма да им се стори комфортен, но най-накрая ще им позволи да видят себе си по истински и автентичен начин. Няма повече криене. Скорпионите дълбоко се идентифицират със страданията и предизвикателствата от миналото, а събитието ги кара да пуснат всички тези неща да си отидат, за да бъдат най-добрата версия на себе си. Това не означава да забравят миналото, а просто да не оставят то да ги определя. Заслужават мир и спокойствие и за да ги получат, трябва да оставят страховете и притесненията в миналото.

 

Водолей

 

На 5-и май те са подканени да пуснат насъбраните емоции и чувства да си отидат, особено що се касае до професионалния живот и кариерата. Те искат и опитват да имат контрол върху тази сфера от живота си, но има нещо, което им пречи да растат и да се развиват. Може да е страх от промяна, страх от успех или страх от провал. Но професионалният им живот се променя сега и е важно те да затворят някои страници. Да не се страхуват относно това какво идва и какво ще замени нещата, които трябва да оставят в миналото. Просто да си позволят да си отидат от това, което вече не им помага и не е тяхното призвание. Така ще отворят себе си към нови възможности.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия