Розовата луна носи късмет на 4 зодии

Вижте кои са те

2023-04-06 18:00:00
Розовата луна носи късмет на 4 зодии
Снимка: iStock/dzika_mrowka

На 6-и април ни очаква пълнолуние в знака на Везни. Събитието се нарича още Розова луна. Сега ще се фокусираме над необходимостта от баланс, хармония и взаимна зависимост. Три зодии ще са най-повлияни от събитието, те ще се научат да работят с другите, да преодолеят различията, но и да направят себе си и целите си приоритет. Ето кои са те, според "Elite Daily".

 


Овен

 

В последно време са много успешни и популярни. Светът е в краката им, но сега ще се фокусират повече над връзките и партньорствата. Ще помислят, че така се отдалечават от личните си амбиции, но не е така. Просто е време да се свържат отново с хората около себе си. Самодостатъчни са си, но вършат повече и по-добра работа, когато позволят на другите да ги подкрепят и да им повдигат настроението. Искането на помощ не е нещо лошо и няма да им попречи да сбъднат мечтите си.

 

Рак

 

Ще бъдат подтикнати да се свържат и сближат с роднини, близки, съквартиранти или просто да се радват на уюта в дома. Те са домошарите на зодиака, така че за тях е важно жилището да им дава комфорт и утеха. Връзките в дома трябва да им носят само наслада. Нека сега презаредят батериите вкъщи. Да организират вечеря с приятели и близки в дома си. Да украсят жилището и да създадат различна подредба. Или просто да се гушкат с половинката и да гледат любими филми.

 

Везни

 

Пълнолунието ги кара да се фокусират върху желанието им за връзка, хармония и баланс. Сезонът на Овните е много динамичен, Везните създадоха доста нови контакти, запознаха се с нови хора. Но сега трябва да се съсредоточат повече върху себе си. Нека се уверят, че не разчитат прекалено много на другите хора, за да се чувстват пълноценни. Връзката със себе си винаги е най-важната връзка, която ще имат.

 

Козирог

 

Кариерата и репутацията им са на фокус сега. Работата им е под светлините на прожекторите. Сега е време да споделят за креативните си цели и начинания по наистина публичен начин. Хората ще реагират добре и ще ги подкрепят. Може да обединят сили с колега и да планират бъдещи съвместни проекти. Да управляват бизнеса си по дипломатичен и честен начин наистина им помага сега.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия