3 зодии, които не се чувстват добре приети на работното място

Вижте кои са те

2023-03-03 18:00:00
3 зодии, които не се чувстват добре приети на работното място
Снимка: Pixabay/StartupStockPhotos

Някои хора просто не се чувстват на мястото си в този свят. Те трудно създават силни приятелства в работата, не могат да станат истински близки с колегите си и чувстват, че не са приемани на работното си място. Ето кои са те, според "Pink Villa".

 

Везни

 

Везните са мили и общителни зодии, обичат хармонията. Но им е адски трудно да разберат корпоративната култура на работното място. Не може да очаквате да играят тази игра, тъй като не я разбират и не им харесва да бъдат включвани в офисната политика. Не могат да разберат кое е социално приемливо поведение за работата - те се държат там така, както биха се държали и вкъщи, и в училище, и навън с приятели. Обичат непринуденото общуване, липсват им уменията за общуване в работна среда.

 

Овен

 

Никой не обича арогантността, особено на работното място. Затова Овните не са много харесвани от колегите си. Тези зодии са много уверени в себе си, понякога нахални и горделиви. Импулсивни са, казват каквото мислят, дори да се изразят по-грубо. Освен това, не обичат някой да ги командва и да им казва какво да правят. И изразяват това, казват, че ненавиждат инструкциите. Така колегите се отдалечават от тях и се плашат от Овните.

 

Скорпион

 

Тези зодии също могат да са горделиви и предпочитат да са независими, да не споделят и да не се сближават с колеги. Не обичат празните приказки и не знаят за какво да си говорят с колегите, освен ако не за самата работа. Освен това, Скорпионите не са сред най-вежливите и милите колеги, могат да са бунтари и арогантни. Затова те не биват канени на срещи извън офиса, когато колективът се събира. Дори да опитват да скрият това, Скорпионите са леко егоисти, но и искрени - не обичат да се преструват, че харесват някого.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия