Ретрограден Юпитер - какво да очаква всяка зодия?

Прогноза за периода

2022-07-28 18:00:00
Ретрограден Юпитер - какво да очаква всяка зодия?
Снимка: Pixabay/AlexAntropov86

Планетата на късмета Юпитер започна ретроградното си движение в знака на Овен на 28-и юли. Тя ще остане в огнения знак до 26-и октомври, а на 27-и октомври ще се премести в Риби. Юпитер остава ретрограден в знака на Риби до 23-и ноември. През периода ще трябва да разширим хоризонта си и да поразсъждаваме над пътя си. Ето какво да очаква всяка зодия, според "Elite Daily".

 


Овен

 

Ще имат възможност да работят над всичко - от целите си до физическата си идентичност. Ретроградният Юпитер ги кара да поразсъждават над целите и идеалите си. Да помислят над кое насочват цялата си енергия.

 

Телец

 

На фокус са духовността и излекуването. Телците ще трябва да се обърнат към вътрешния си свят. Ще имат възможност да излекуват стари рани и да поставят точката, края, що се касае до някои въпроси в личната сфера. Нека си отделят време.

 

Близнаци

 

Чакат ги много вълнуващи възможности. Ще получат подкрепа и от приятели, близки, и от колеги, съученици. Но ретроградният Юпитер ще ги накара и да поразсъждават над идеалите си и това къде принадлежат в този свят.

 

Рак

 

Обръщаха внимание на кариерата си, израснаха там и бяха под светлините на прожекторите. Сега трябва да се върнат крачка назад и да преценят какви да са следващите им стъпки. Дали използват наистина пълния си потенциал?

 

Лъв

 

Не всички, които се скитат, са изгубени - това си мислеха Лъвовете в последните няколко месеца. Ретроградният Юпитер ще ги накара да погледнат по-голямата картинка, да видят нещата в по-общ план и да изследват варианти, опции извън зоната им на комфорт.

 

Дева

 

Вселената ги награждаваше с богатство и късмет във финансовата сфера. Сега Юпитер ще ги накара да се замислят над много неща и да си ги изяснят - от проблемите им с доверието до нещата, които вършат по инерция, без да осъзнават. Дали тези неща им пречат да постигат успеха, който желаят?

 

Везни

 

В последно време се сблъскаха и свързаха с хора и проекти, които им изглеждаха пълни с потенциал. Някои наистина трябваше да пресекат пътя им. Но сега Везните трябва да насочат този оптимизъм и голямата си енергия навътре към себе си. Така ще поразсъждават над връзките и отдадеността си към различни неща, и ще преоценят всичко.

 

Скорпион

 

Напоследък Скорпионите работиха прекалено много, изморяваха се, пренебрегваха психичното и физическото си здраве. Вече не бива да е така. Ретроградният Юпитер ги кара да преоценят навиците си и да се захванат с полезни практики.

 

Стрелец

 

Имат ли връзка с детето в себе си? През последните месеци получиха вдъхновение и увереност в себе си, радваха се на уникалността си. Ретроградният Юпитер ще им покаже кои хора, ситуации и места вече не им носят щастие. Трябва да изберат себе си.

 

Козирог

 

Напоследък се чувстваха добре в емоционален план. Ретроградният Юпитер ги кара да се фокусират върху корените си и семейното си дърво. Трябва да решат кои традиции да продължат и кои да премахнат, а да наложат свои собствени.

 

Водолей

 

В последните месеци тези зодии създадоха нови контакти и връзки и общуваха, изказваха мненията си. Ретроградният Юпитер ще ги накара да поразсъждават над социалните контакти. Дали успяват да се възползват добре от източниците си?

 

Риби

 

За първи път от доста време Рибите не се страхуват да се покажат, да споделят мнения и да се отдадат на нови преживявания. Оптимизмът и вярата им ще ги насочат към страхотни изживявания, като така ще срещнат и невероятни нови хора. По-уверени са и по-позитивни. Нека само не се пренатоварват. Чакат ги вълнения.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия