Еленовата луна променя живота на 4 зодии

Вижте кои са те

2022-07-12 18:00:00
Еленовата луна променя живота на 4 зодии
Снимка: Pixabay/aslamparvej2

В сряда ни чака първото пълнолуние за лятото. Събитието се нарича още Супер Еленова луна и ще бъде в знака на земния Козирог. Пълнолунието ще повлияе доста на някои зодии и може да промени живота им. Ето кои са те, според "Elite Daily".

 


Овен

 

Кариерата ще бъде на фокус сега. В центъра на вниманието са отговорностите, правилата, структурата. Ако са опитали да скрият нещо, свързано с тази сфера, сега то излиза наяве - нека не са изненадани. Може би трябва да се изправят срещу това, за да могат да го пуснат и оставят в миналото. Преди да построят нещо ново или поне да положат основите, трябва да разчистят ненужното от живота си. Важното е новото, което строят, да издържи на теста на времето. Те са огнени знаци, така че им е лесно да заменят старото и излязло от мода с нещо ново. Готови са за предизвикателства.

 

Рак

 

Пълнолунието поставя фокус върху връзките им. Ще осъзнаят важни неща, свързани със структурата на връзките или с отговорностите, които имат в тях. Нещо, което са избягвали, сега отново се появява - най-вероятно във връзката с романтичния партньор. Искат да имат и изграждат стабилни и здрави връзки с хората, но може да трябва нещо да бъде унищожено, за да оцелее романтичната връзка.

 

Везни

 

На 13-и юли те ще бъдат подтикнати да прегърнат задълженията си, свързани със семейния живот и дома. Може да очакват много тайни да бъдат разкрити сега. Ще започнат да създават нещо или да изграждат наново основа, която да бъде по-солидна, за да се чувстват в безопасност. Приемат задълженията си в домакинството много сериозно и сега ще им бъде напомнено, че могат да създадат нещо здраво и стабилно в тази сфера.

 

Козирог

 

На фокус ще са самите те, тяхната идентичност и Козирозите ще научат някои важни неща за себе си. Ще бъдат предизвикани да стигнат до тези части от себе си, които са скрили дълбоко или които дори са мислели, че са погребали. Успехът, към който се стремят, е от другата страна - само трябва да пуснат някои остарели традиции да си отидат и да не си поставят граници, да променят вижданията си. Перфектно време да се отдалечат от някои свои възгледи. Ако останат същите, само ще получат още повече от нещата, които не искат.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия