Новолунието в Овен носи ново начало за 4 зодии

Ето кои са те

2022-03-31 18:00:00
Новолунието в Овен носи ново начало за 4 зодии
Снимка: Pixabay/Darkmoon_Art

На 1-и април ни очаква новолуние в Овен. Това значи, че пред нас стои ново начало и ще бъдем окуражени да направим първите стъпки към промяната. Събитието ще повлияе най-силно на 4 от зодиите. Те ще бъдат по-уверени, страстни и ще имат кураж. Вижте кои са те, според "Elite Daily".

 

Овен

 

Най-накрая ще си позволят да се излекуват от всичко негативно и ще определят отново кои са всъщност. Време е за действия, за смели постъпки. Това е голям и специален момент в живота им, сега има добро влияние върху тях. Стават по-уверени, по-ентусиазирани, готови са за следващата глава от живота си. Приемат любовта, която получават. Животът им става по-хубав и ще бъдат наградени за усърдната работа.

 


Рак

 

Кариерата, която винаги са желали, ще бъде тяхна. Новолунието просто подпомага професионалния им живот. Чакат ги успехи, имат добра репутация и ще бъдат окуражени да направят следващата голяма стъпка, която отдавна искат да направят. Готови са да си вземат това, което им принадлежи и ако се видят като победител - другите също ще ги виждат като такива. Нека се състезават за това, което желаят. Ако не участват, няма как да победят.

 

Везни

 

Грижат се за връзките си и даряват близките с любов и разбиране. Ще се вгледат повече в отношенията си сега. Чака ги ново начало в тази сфера. Новолунието ги насочва - трябва да разберат как да дават и как да приемат любовта. Нека помислят и над хармонията, стимулите и отдаването, което получават от другите. Дали ги получават наистина? Заслужават връзка, в която няма да се питат дали другият е лоялен към тях.

 

Козирог

 

Повече любов в личния живот - това е прогнозата за тях. Заслужвават място, което им принадлежи; на което могат да се отпуснат и да бъдат истински, честни. Ще се излекуват от негативното, свързано с дома и семейството. Желаят отдаденост и се грижат за връзките си. Приемат любовта, грижите и нежността на околните, точно когато най-много се нуждаят от това. Да създадат уют вкъщи.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия